SamsungYleinen

Samsung aloitti Galaxy Z Flip -puhelimen markkinoinnin jo ennen julkaisua – katso video!

Samsung Galaxy Z Flip

Samsung tulee julkaisemaan uusia älypuhelimiaan huomenna järjestettävässä Unpacked 2020 -tilaisuudessa ja yksi tilaisuuden odotetuimmista laitteista on huhuissa pitkään pyörinyt Galaxy Z Flip. Kyseessä on Samsungin ensimmäinen simpukkapuhelinta muistuttava taittuvanäyttöinen puhelin.

Uuden Galaxy Z Flip -puhelimen mainosvideo on nähty Oscar-gaalan aikana televisiossa, ja videolla Samsung ei peittele puhelinta ollenkaan. Videolla Galaxy Z Flip on esillä siis jokaisesta kulmasta katsottuna sekä se vahvistaa muun muassa näytön erilaiset kulmat, joihin se voidaan lukita. Esimerkiksi 90 asteen kulmassa kamerasovellus jakautuu niin sanotusti kahtia. Videolla on nähtävillä myös Google Duo -integraatio sekä laitteen pieni yhden tuuman kokoinen pikkunäyttö ulkopuolella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Oscar-gaalan aikana nähdyn mainosvideon vai katsoa alapuolella olevasta upotuksesta.

Galaxy Z Flip -puhelimen näyttö on kooltaan 6,7 tuumaa ja sitä kutsutaan nimellä Infinity Flex. Galaxy Z Flipin näytössä on 22:9-kuvasuhde, erittäin ohut lasipinta sekä 2626 x 1080 pikselin tarkkuus. Näyttöön Samsung on tehnyt myös etukameraa varten reiän. Uutuuspuhelin saa myös erittäin pienen toisen näytön, joka sijaitsee puhelimen ulkopuolella. Näyttö on kooltaan 1,06 tuumaa ja siinä on 300 x 116 pikselin tarkkuus. Pikkunäytöltä on mahdollista tarkistaa muun muassa kellonaika tai ilmoituksia.

Tehoista on vastaamassa Snapdragon 855+ -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 8 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on jopa 256 gigatavua ja sitä voidaan laajentaa microSD-muistikortin avustuksella. Vuotaneiden teknisien tietojen mukaan Galaxy Z Flip ei tulisi saamaan 5G-yhteyksiä. Kameroita puhelimen ulkopuolella on kaksi, jotka molemmat ovat 12 megapikselin tasoisia. Pääkameran rinnalla on 123 asteen ultralaajakulmakuviin kykenevä kamerasensori. Sisäpuolella olevan selfiekameran tarkkuus on 10 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Z Flipissä Samsung hyödyntää kaksiosaista akkua, joka on yhteensä kooltaan 3300 milliampeerituntia. Akkua voidaan tietojen mukaan ladata 15 watin pikalatauksella USB-C-liitännän kautta, mutta Galaxy Z Flip tukee myös kaksisuuntaista langatonta latausta. Puhelimen virallinen paino on 183 grammaa ja sormenjälkilukija sijaitsee kyljessä. Laitteen mitoiksi on ilmoitettu avattuna 167,9 x 73,6 x 6,9-7,2 millimetriä ja suljettuna 167,9 x 73,6 x 15,4-17,3 millimetriä.

Huhujen mukaan Galaxy Z Flip saatettaisiin nähdä Euroopan markkinoilla jo 14. helmikuuta lähtien ja hintaa olisi 1599 euroa.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung