HuaweiYleinen

Uusi Huawei Y6s Suomen markkinoille 169 euron hintaa – varusteltu Googlen palveluilla

Huawei on ilmoittanut tänään tuovansa Suomessa myyntiin joulukuussa globaalisti esitellyn edullisen Huawei Y6s -puhelimen. Kyseessä on Seuraaja viime vuoden Huawei Y6 -puhelimelle ja nyt uutuusversioon on tehty pääasiassa muutoksia muotoilussa. Kyseessä on myös yksi Huawein tuoreista puhelimista, jossa on vielä tutut Googlen palvelut.

Uusi Huawei Y6s on varusteltuna siis 6,09 tuuman LCD-näyttöpaneelilla, jonka tarkkuus yltää HD+ -tasolle. Näytössä on myöskin pisaramainen loviratkaisu. Tehoista vastaa MediaTekin kehittämä Helio P35, jonka rinnalta löytyy 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Huawei Y6s tukee myöskin muistikorttia aina 512 gigatavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita laitteen takaosassa on vain yksi, jonka tarkkuus on 13 megapikseliä. Pääkameran tukena on myöskin yksi LED-salamavalo. Etuosan kameran tarkkuus yltää 8 megapikseliin. Muita Huawei Y6s -mallin ominaisuuksia ovat kuulokeliitin, micro-USB-latausliitin, 3020 milliampeeritunnin akku sekä Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä, jonka päällä hyrrää EMUI 9.1 -käyttöliittymä.

Huawei Y6s -puhelimen 3 + 32 gigatavun version suositushinta Suomessa on 169 euroa ja myynti alkaa tänään 10. helmikuuta. Puhelin on saatavilla kahdessa eri värissä, jotka ovat sininen Orchid Blue ja musta Starry Black.

Lähde: Huawei Suomen lehdistötiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei