OnePlusYleinen

OnePlus poistettiin McLarenin yhteistyökumppaneista – uutta McLaren-erikoispuhelinta turha odottaa

OnePlus 6T McLaren Edition ja OnePlus 7T Pro McLaren Edition

OnePlus on julkaissut markkinoille jo kaksi McLaren-erikoispuhelinta sekä esitellyt yhtä konseptilaitettaan. Vuonna 2018 julkaistiin OnePlus 6T McLaren Edition ja viime vuonna nähtiin OnePlus 7T Pro McLaren Edition, mutta todennäköisesti seuraavaa McLaren-erikoisversiopuhelinta ei ole tulossa.

Yksi Reddit-käyttäjä on huomannut, että McLaren ei ole listannut OnePlussaa enää yhteistyökumppanikseen F1 2020 -kaudelle. Tämä viitannee siis, että loppuvuodesta ei enää tultaisi näkemään uutta McLaren-erikoisversiota tulevasta huippupuhelimesta. OnePlus ei ole nähtävästi uusinut kumppanuuttaan McLarenin kanssa, mutta toki se ei tarkoita suoraan sitä, etteikö jonkinlaista yhteistyötä voisi silti edelleen olla tulevaisuudessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlussan McLaren-erikoisversiot ovat olleet teknisesti hyvin samanlaisia kuin yhtiön muutkin huippupuhelimet. Erikoisversioihin on yleisesti tuotu vain McLaren-henkeä muun muassa Papaya-oransseilla korostuksilla sekä erilaisilla takalasin kuvioinneilla. Lisäksi puhelimissa on ollut hieman kustomoituja käyttöliittymäominaisuuksia sekä enemmän muistia.

Ennen McLaren-erikoispuhelimia OnePlus julkaisi puhelimistaan erikoismalleja uusiin elokuviin pohjautuen, joten OnePlus on saattanut myös keksiä jonkin uuden näkökulman erikoispuhelimiensa suhteen. OnePlus tai McLaren eivät ole toistaiseksi kommentoineet millään tavalla kumppanuuden päättymistä.

Lähde: Reddit

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

5 Kommenttia

 1. En jää kaipaamaan. Kaikki seuraavat puhelimet mieluummin: Ferrari, Red Bull, Mercedes.

  1. Pete on vaan kateellinen, kun ei ole varaa ostaa. Itselläni 7-sarjan McLaren ja on meinaan TODELLA loistava luuri

   1. Ja minä teen sinusta mikke kateellisemman kun sanon omistavani Xiaomi Mi Note 10 Pron joka taitaa olla markkinoiden parhain luuri kameran suhteen. Se McLaren paska tekee kalliimaks mut ne piuhat valitettavasti tulee xiaomilta siihen. Saaneen ja muistuttaa että OnePlussa varasti sen pop up patentin xiaomilta joten STFU. Se joka on kateellinen olet sinä Mikke

    1. Ei millään pahalla mutta overall 7 sarjan McLaren on parempi puhelin kuin mi note 10 pro

   2. Miten Pete on kateellinen jos hän kertoo, että haluaisi mieluummin Ferrari, Red Bull, Mercedes brändätyn puhelimen mieluummin? Tuohan on vain mielipide. Omasta mielestä McLaren luurit on olleet hienoja mutta ylihinnoiteltuja liikaa.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus