SamsungYleinen

Samsung esitteli Galaxy M32 -puhelimen suurella 6000 mAh akulla ja 90 hertsin AMOLED-näytöllä

Samsung Galaxy M32

Samsung on esitellyt tänään Intian markkinoille jälleen mielenkiintoisen Galaxy M32 -älypuhelimen, joka edustaa yhtiön alemman hintapisteen laitetta. Puhelin tarjoaa omassa alle 200 euron hintapisteessään varsin vakuuttavia ominaisuuksia, mutta valitettavasti puhelinta ei todennäköisesti nähdä myynnissä globaalisti.

Galaxy M32 tarjoaa suuren 6,4 tuuman kokoisen AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus, 90 hertsin virkistystaajuus, 800 nitin maksimikirkkaus sekä etukameraa varten tehty lovi. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G80 -järjestelmäpiiri, jonka mobiiliverkkoyhteydet rajoittuvat 4G-tukeen. 5G-puhelimesta ei tällä kertaa ole kysymys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung on laittanut puhelimeen 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa versiosta riippuen. Galaxy M32 tukee lisäksi microSD-muistikorttia. Puhelimen takaosassa on neloiskamera, joka koostuu 64 megapikselin pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä kahdesta 2 megapikselin kamerasta, jotka ovat tarkoitettu makro- ja syvyysterävyyskuvaukseen. Etuosan kameran tarkkuudeksi on ilmoitettu 20 megapikseliä.

Akunkesto on suuren 6000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä voidaan ladata jopa 25 watin tehoisella pikalatauksella USB-C-liittimen kautta. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat kuulokeliitin, Bluetooth 5.0 sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä. Sormenjälkilukijan Samsung on sijoittanut puhelimen oikeaan kylkeen virtapainikkeen yhteyteen.

Samsung on esitellyt Galaxy M32 -puhelimen kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja sininen. Edullisimmillaan puhelin maksaa 14 999 rupiaa, joka on noin 170 euroa. Galaxy M32 -puhelinta tuskin tullaan näkemään globaaleilla markkinoilla, sillä Galaxy M -malliston puhelimet ovat usein jääneet vain Intian markkinoiden herkuksi.

Lähde: Samsung 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung