YleinenZTE

ZTE esittelee kuukauden sisällä Axon 30 -puhelimen näytönalaisella etukameralla

ZTE:n puhelinliiketoiminnan johtaja Ni Fei kertoi huhtikuussa haasteista näytönalaisella etukameralla varustellun Axon 30 -puhelimen kanssa.

Kiinalainen ZTE esitteli huhtikuussa uudet Axon 30 Pro– ja Axon 30 Ultra -älypuhelimet, mutta odotettu näytönalaisella etukameralla varusteltua Axon 30 -puhelinta ei tilaisuudessa nähty. ZTE kuitenkin vahvisti puhelimen olevan tulossa, mutta muutamien haasteiden takia julkaisua oli jouduttu lykkäämään. Nyt ZTE:n johtaja on kertonut hieman lisätietoja puhelimen julkaisuajankohdasta.

ZTE:n puhelinliiketoiminnasta vastaava Ni Fei on kertonut Weibo-palvelussa uuden näytönalaisella etukameralla varustellun Axon 30 -älypuhelimen julkaisun tapahtuvan kuukauden sisällä, eli ennen 22. heinäkuuta. Valitettavasti edelleenkään tarkkaa päivämäärää ei ole vahvistettu, mutta julkaisu on selvästi lähenemässä kovaa tahtia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ZTE Axon 30 Ultra

Toistaiseksi Axon 30 -puhelimesta ei tiedetä paljoakaan, mutta sen pitäisi olla varsin samanlainen jo markkinoilla olevan Axon 30 Pron kanssa. Puhelimeen odotetaan tasaista näyttöpaneelia, jonka alapuolelle on piilotettu etukamera. Nähtävästi ZTE tulee hyödyntämään puhelimessa Visionoxin tuoreinta näyttötekniikkaa, jossa etukamera on pystytty piilottamaan aikaisempaa paremmin näytön alle. Lisäksi etukameran laadun pitäisi olla parempi, sillä valoa kameralle pitäisi päästä enemmän.

ZTE on tunnettu aikaisemminkin näytönalaisien etukameroiden osalta, sillä viime vuonna yhtiö esitteli ensimmäisen Axon 20 -mallin, jossa oli piilotettu etukamera. Vielä vuosi sitten näytönalainen etukameraratkaisu ei ollut kovinkaan erikoinen, sillä kameran kohdan näki näytöllä selvästi ja etukameralla otetut kuvat olivat varsin pehmeitä.

Lähde: Ithome.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen