AndroidSamsungYleinen

Samsung esitteli Galaxy Note Fan Editionin Koreassa (Galaxy Note7)

Samsung on vihdoin saanut uudelleen julkaistua viime vuoden karuimman epäonnistumisensa, eli Galaxy Note7:n. Nyt puhelimen nimi on Galaxy Note Fan Edition ja se on monilta osin täysin sama kuin Galaxy Note7:n, mutta siihen on kuitenkin tehty muutamia muutoksia, joilla puhelimesta on saatu paljon turvallisempi.

Erot Galaxy Note Fan Editionissa löytyvät akun koosta, joka on nyt pienempi 3200 milliampeerituntia (Galaxy Note7:ssa 3500 mAh). Puhelimeen on nyt myös ahdettu Galaxy S8 puhelimista löytyvä ohjelmisto sekä Bixby -avustaja. Muilta osin puhelin on täysin sama kuin viime vuonna julkaistu Galaxy Note7.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung on kertonut tiedotteessaan tuovansa Galaxy Note Fan Editionin myyntiin kotimarkkinoillaan Etelä-Koreassa rajoitettuna eränä. Yhteensä puhelimia tullaan myymään 400 000 kappaletta Koreassa, mutta muiden maiden osalta myyntiin saapumisesta päätetään myöhemmin. Todennäköisesti puhelinta ei tulla kovin laajasti tuomaan myyntiin, sillä Galaxy Note7:n seuraaja Galaxy Note8 tullaan julkaisemaan jo myöhemmin tänä vuonna.

Nyt uudelleen julkaistu puhelin saapuu Etelä-Koreassa myyntiin 7. heinäkuuta neljässä värissä, jotka ovat Black Onyx, Blue Coral, Gold Platinum ja Silver Titanium. Hintaa Galaxy Note Fan Editionilla on noin 580 euroa.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android