SamsungYleinen

Samsung esitteli Galaxy S21 -puhelimesta Olympic Games -erikoisversion

Samsung on esitellyt alkuvuoden Galaxy S21 -puhelimestaan uuden erikoisversion, joka kantaa nimeä Galaxy S21 Olympic Games Edition. Kyseessä on hyvin rajoitettu erikoisversio, joka on saatavilla vain japanilaisen operaattorin Docomon valikoimasta.

Uudessa erikoisversiossa on Phantom Blue -värimaailma ja kehys on viimeistelty kultaiseksi. Puhelimen takaosassa nähdään myös Olympic Games -logo yhdessä Galaxy-logon kanssa. Galaxy S21 Olympic Games Edition tarjoaa hieman uudistetun viimeistelyn ohella myös ainutlaatuisia taustakuvia, kustomoidun lukitusnäytön, erikoiset sovelluskuvakkeet ja paljon muita pieniä ohjelmiston erikoisuuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisesti kyseessä on kuitenkin täysin sama laite kuin muuallakin myynnissä oleva Galaxy S21 -puhelin. Galaxy S21 Olympic Games Edition tarjoaa siis Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin, 6,2 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin, Android 11 -käyttöjärjestelmän sekä kolmoiskameran. Erikoisversiossa on kerrottu olevan 8 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa, joten muistien osalta tarjolla ei ole mitään erikoisuuksia.

Toistaiseksi Galaxy S21 Olympic Games Edition -puhelimen hintaa ei ole paljastettu, mutta se on tarkoitus tulla myyntiin Japanissa kesäkuun alussa.

Lähde: Docomo (japaniksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung