HuaweiYleinen

Huawei julkaisi uudet huippuluokan FreeBuds 4 -kuulokkeet Kiinassa

Huawei FreeBuds 4

Huawei on esitellyt kotimarkkinoillaan Kiinassa tänään uudet FreeBuds 4 -kuulokkeet, jotka ovat parannellut versiot myöskin Suomessa tarjolla olevista FreeBuds 4i -kuulokkeista. Uutuuskuulokkeet tarjoavat huippuluokan ominaisuuksia, kuten aktiivisen taustamelun vaimennuksen sekä hyvän äänenlaadun.

Äänenlaatu kuulokkeissa on suuren 14,3 mm dynaamisen elementin varassa, jonka kerrotaan takaavan loistavan äänenlaadun. FreeBuds 4 -kuulokkeet eivät tarjoa tulpallista rakennetta, vaan Huawei luottaa avonaiseen toteutukseen. Melunvaimennus on yksi kuulokkeiden avainominaisuuksista. Huawein mukaan kyseessä olisi toistaiseksi kehittynein taustamelun vaimennus. Kuulokkeissa on kerrottu olevan kolme mikrofonia sekä aikaisempaa matalampi viime.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

FreeBuds 4 -kuulokkeissa on Bluetooth 5.2 -yhteystuki. Kuulokkeet voidaan yhdistää samanaikaisesti kahteen laitteeseen, joka helpottaa saumatonta käyttöä. Akunkesto on kuulokkeissa 4 tuntia sekä latauskotelon kanssa 22 tuntia. FreeBuds 4 -kuulokkeet pitävät sisällään 30 milliampeeritunnin akun, kun taasen latauskotelossa on suurempi 410 milliampeeritunnin akku. Kuulokkeiden lataus tapahtuu kotelossa tyhjästä täyteen noin 60 minuutissa.

FreeBuds 4 -kuulokkeiden painoksi on ilmoitettu vain 4,1 grammaa ja latauskotelolla on painoa vain 38 grammaa. Uutuuskuulokkeet voidaan yhdistää Huawein kattavaan AI Life -sovellukseen, josta FreeBuds 4 -laitteita voidaan hallita. Kuulokkeet tukevat lisäksi napautusohjausta kosketuspaneelin avulla, joka löytyy kuulokkeiden kyljestä. Erilaisilla napautuksella ja eleillä voidaan pysäyttää musiikki, jatkaa kuuntelua, vastata puheluihin tai vaihtaa kappaleita.

Huawei on esitellyt FreeBuds 4 -kuulokkeet toistaiseksi vain Kiinassa ja ne ovat tarjolla kolmessa väriversiossa, jotka ovat valkoinen, hopea sekä punainen. Hintaa kuulokkeilla on Kiinassa 999 juania, eli noin 127 euroa. Huawein odotetaan tuovan FreeBuds 4 -kuulokkeet myyntiin myös globaalisti tulevien viikkojen aikana.

Lähde: Huawei FreeBuds 4 -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei