SamsungYleinen

Samsung esitteli Galaxy Z Flip 4 -puhelimesta tyylikkään Maison Margiela -erikoisversion

Samsung on tänään esitellyt taittuvanäyttöisestä Galaxy Z Flip 4 -puhelimesta uuden Maison Margiela -erikoisversion. Samsung kiusoitteli jo lokakuussa yhteistyöstään pariisilaisen Haute Couture -muotitalo Maison Margielan kanssa.

Väritykseltään uudenlainen Galaxy Z Flip 4 -puhelin on valkoinen ja yksityiskohtina puhelin on viimeistelty Maison Margiela -muotitalon tyylin mukaisesti. Puhelin on saanut mattapintaiset harmaat kehykset. Myös ohjelmistopuolelle on tehty muutoksia ja puhelin on esimerkiksi saanut omia taustakuvia sekä räätälöityjä kuvakkeita. Margielan muotoiluelementit ulottuvat Galaxy Z Flip 4 -puhelimelle saataviin lisävarusteisiin asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelin toimitetaan huolella viimeistellyssä pakkauksessa, jossa on mukana kaksi suojakuorta. Pakkauksen pinnassa on hieman pinnasta kohoava puhelimen muotoilu. Toinen mukana toimitettavista suojakuorista on materiaaliltaan nahkaa ja se kuvastaa Samsungin mukaan Maison Margielan bianchetto-tekniikkaa. Kuoressa on valkoinen kangas ja neljä tikkiä, jotka merkitsevät nimettömyyttä. Samsungin mukaan kotelo on ylimaalattu, jotta koteloon saataisiin ainutlaatuinen tekstuuri, joka toimii kuin kangas.

Toisessa mukana tulevassa kotelossa on myös ensimmäisen tapaan neljä tikkiä, jonka lisäksi kuoressa käytetään Maison Margielan ikonista numerokoodausrengasta, joka on tehty kuoreen rengaspidikkeeksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Teknisiltä ominaisuuksiltaan Samsung Galaxy Z Flip 4 Maison Margiela on alkuperäisen Galaxy Z Flip 4 -puhelimen kanssa identtinen. Puhelimesta löytyy kokoon taitettava 6,7 tuuman kokoinen sisänäyttö ja ulkopuolelta pieni 1,9 tuuman kokoinen apunäyttö.

Järjestelmäpiirinä puhelimessa on Qualcommin Snapdragon 8+ Gen 1, jonka kaverina on 128, 256 tai 512 gigatavua tallennustilaa ja 8 gigatavua RAM-muistia. Puhelimen akun koko on 3700 milliampeerituntia. Pääkamerana puhelimessa toimii 12 megapikselin tarkkuuteen yltävä laajakulmakamera, jonka apuna on toinen 12 megapikselin tarkkuuteen yltävä ultralaajakulmakamera.

Samsung Galaxy Z Flip 4 Maison Margiela Edition tulee saataville Hong Kongissa, Ranskassa ja Etelä-Koreassa 1. joulukuuta. Puhelimen myyntihinta ei toistaiseksi ole tiedossa.

Lähde: Samsungin lehdistötiedote

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung