SamsungYleinen

Samsung Galaxy A13 5G -puhelimen tuotekuvat paljastuivat – tällainen puhelin on tulossa pian

Samsungilta on odotettu uutta Galaxy A13 5G -puhelinta, joka olisi yksi yhtiön edullisimmista 5G-puhelimista. Lisäksi huhuissa on odotettu 4G-yhteyksiin rajoittuvaa versiotakin. Aikaisemmin puhelimesta on nähty jo CAD-mallinnoksiin perustuvia kuvia, mutta nyt nettiin on vuodettu ensimmäiset varsinaiset tuotekuvat.

Kuvissa puhelin on esillä ainoastaan mustassa väriversiossa. Muotoilultaan Samsung Galaxy A13 5G tulee nähtävästi olemaan pääosin muovia, sillä laite on muovattu kokonaan yhdestä muovipalasta. Samsung on laittanut takaosaan kolme kamerasensoria ilman mitään laatikkomaisia kamera-alueita. Kameroiden rinnalla on myös yksi LED-salamavalo. Takaosassa nähdään myös Samsungin logo. Etuosassa on pisaralovella varusteltu näyttöpaneeli ja sitä kiertää paksut kehykset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuvista saadaan selville, että Galaxy A13 5G -puhelimen oikeassa reunassa on äänenvoimakkuuspainikkeet sekä sormenjälkilukija on integroitu virtapainikkeeseen. Puhelimen alareunassa on perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitin, USB-C-latausliitin sekä kaiutin. Samsung on asettanut SIM-korttiluukun vasempaan reunaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisempien huhujen mukaan Galaxy A13 5G olisi rakennettu 6,48 tuuman kokoisen IPS LCD -näyttöpaneelin ympärille. Näytössä odotetaan olevan Full HD+ -tarkkuus sekä Full HD+ -tarkkuus. Muita puhelimen huhuttuja ominaisuuksia ovat Dimensity 700 -järjestelmäpiiri, 50 megapikselin pääkamera, 5 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on nähtävästi 8 megapikselin selfiekamera. Akunkesto saattaa olla 5000 milliampeeritunnin akun varassa ja sitä ladataan 25 watin teholla. Muistiversioiden odotetaan olevan 4 + 64 ja 8 + 128 gigatavua.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Samsung tulee Galaxy A13 4G- ja Galaxy A13 5G -puhelimet julkaisemaan. Nähtävästi niitä odotetaan vielä tämän vuoden aikana, mutta myynti alkanee vasta ensi vuonna.

Lähde: Giznext.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung