SamsungYleinen

Samsung Galaxy A52 4G- ja Galaxy A52 5G -puhelimien kuvat ja tekniset tiedot paljastuivat

Luotettavista tiedoistaan tunnettu saksalainen sivusto Winfuture.de on julkaissut tänään Galaxy A52 -puhelimien tarkat kuvat ja suurimman osan teknisistä tiedoista. Samsung on julkaisemassa uuden puhelimen kahdessa versiossa, joista toisessa on 5G-yhteydet ja toisessa yhteydet rajoittuvat 4G-tukeen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ulkoisesti Galaxy A52 4G ja Galaxy A52 5G ovat lähes identtiset, mutta tekniikassa on joitakin eroavaisuuksia. 4G-versiossa Samsung tulee luottamaan Qualcommin kehittämään Snapdragon 720G -järjestelmäpiiriin, kun taasen 5G-versiossa on tuoreempi Snapdragon 750G -järjestelmäpiiri. Molemmista on tulossa tarjolle myös 6 ja 8 gigatavun RAM-muistilliset versiot sekä 128 ja 256 gigatavun tallennustilavariantit. Galaxy A52 -puhelimissa kerrotaan olevan myös tuki microSD-muistikorttipaikalle.

Galaxy A52 -puhelimissa on myös 6,5 tuuman Super AMOLED-näyttöpaneeli, jonka tarkkuus on Full HD+ -tasolla (2400 x 1080). Näytöt ovat kauttaaltaan tasaisia, niissä on etukameraa varten tehty reikä sekä integroitu optinen sormenjälkilukija. Näytössä kerrotaan olevan myös todennäköisesti aikaisempaa korkeampi virkistystaajuus.

Takaosassa on tietojen mukaan 64 megapikselin pääkameralla varusteltu neloiskamera. Pääkameran rinnalla on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera, 5 megapikselin makrokamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Lisäksi etuosassa tiedetään olevan 32 megapikselin tasoinen selfiekamera. Samsung tulee tarjoamaan Galaxy A52 -puhelimissa myös 4K-videokuvauksen.

Galaxy A52 4G ja A52 5G tulevat saamaan myös 4500 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata 25 watin pikalatauksella USB-C-liittimen kautta. Käyttöjärjestelmäksi on paljastunut tuorein Android 11 -versio, jonka päällä hyrrää One UI 3 -käyttöliittymä. Rakenteellisesti pieni yllätys molemmissa puhelimissa on IP67-luokituksen mukainen pölyn- ja vedenkestävyys.

Molemmat puhelimet tulevat tarjolle neljässä väriversiossa, jotka ovat musta, valkoinen, sininen sekä violetti. Winfuture.de-sivuston mukaan Galaxy A52 4G olisi hinnoiteltu 349 euroon ja Galaxy A52 5G maksaisi vastaavasti 429 euroa. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella alueittain.

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung