OnePlusYleinen

Tältäkö näyttää OnePlus Watch -älykello? Uudet patentit saattoivat paljastaa muotoilun

OnePlussan tiedetään tuovan markkinoille alkuvuoden aikana ensimmäisen älykellonsa, mutta toistaiseksi kovin tarkkoja tietoja kellosta ei ole tiedossa. OnePlus on nyt rekisteröinyt kaksi muotoilupatenttia, jotka todennäköisesti paljastavat älykellon muotoilun. Patenteissa kellosta on julkaistu viivapiirustukset, eikä todellisia tuotekuvia.

Kahden patentin välillä itse kelloissa ei näytä olevan eroavaisuuksia, vaan OnePlus on patentoinut kaksi erilaista ranneketta. Toisessa patentissa ranneke on sporttisempi ja mahdollisesti silikonista valmistettu. Toisessa patentissa ranneke on suurella todennäköisyydellä nahkainen. Nahkaversion lukitusosa näyttää patentissa mielenkiintoiselta, sillä se on erilainen kuin normaalisti älykelloissa nähty lukitusosa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kello on selvästi varusteltuna pyöreällä näytöllä ja takaosassa on sykeanturi. Kuvat paljastavat takaosassa olevan myös kaksi latauspinniä, joten OnePlus Watch ei todennäköisesti saa langatonta latausta. Aikaisempien tietojen mukaan OnePlus olisi valmis julkaisemaan ensimmäisestä älykellostaan myös Cyberpunk-erikoisversion.

Toistaiseksi kellon julkaisusta ei ole mitään varmaa tietoa, mutta OnePlus on useasti kertonut sellaisen olevan tulossa. Julkaisu tapahtuu todennäköisesti maaliskuun aikana, jolloin yhtiöltä odotetaan myös OnePlus 9 -malliston huippupuhelimia. Aikaisemmin OnePlus on jo julkaissut ensimmäisen aktiivisuusrannekkeensa, joka kantaa nimeä OnePlus Band.

Lähde: Techniknews.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus