SamsungYleinen

Samsung Galaxy A53 5G -puhelimen kuvat ja tiedot paljastuivat – suosittu puhelin saamassa pian seuraajan

Samsung Galaxy A53 5G

Samsung julkistaa ensi viikolla uudet Galaxy S22 -sarjan huippupuhelimet, mutta alkuvuoden aikana on odotettavissa myös uusia Galaxy A -malliston älypuhelimia. Luotettavista vuodoistaan tunnettu WinFuture.de-sivusto on tänään julkaissut tarkat tuotekuvat sekä tekniset tiedot toistaiseksi julkaisemattomasta Galaxy A53 5G -puhelimesta.

Galaxy A5x -älypuhelimet ovat olleet yksiä Samsungin myydyimpiä laitteita vuosien varrella, joten odotukset Galaxy A53 5G -mallia kohtaan ovat korkealla. Mitään kovin mullistavaa uudistusta ei kuitenkaan tänä vuonna kannata odottaa, sillä Samsung luottaa hyväksi todettuun kokonaisuuteen. Kyseessä on vuodon mukaan kuitenkin tasavahva keskihintaluokan puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvissa Galaxy A53 5G on esillä kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta ja valkoinen. Samsung on valmistanut laitteen jälleen muovista ja takaosassa on laatikkomainen kamera-alue. Kameroita on takaosassa neljä, joiden rinnalla on LED-salamavalo. Etuosassa on esillä näyttöpaneeli, jossa on varsin paksut kehykset ja etukameraa varten tehty reikä yläreunassa. Puhelimen kerrotaan olevan 8,1 millimetriä paksu ja 189 gramman painoinen.

Samsung tulee luottamaan puhelimessa 6,5 tuuman kokoiseen Super AMOLED -näyttöpaneeliin, jossa on Full HD+ -tarkkuus (2400 x 1080) sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Näyttöön on integroitu sormenjälkilukija. Tehoista tulee vastaamaan Samsungin uusi Exynos 1200 -järjestelmäpiiri, jossa tehokkain ydin toimii 2,4 gigahertsin taajuudella.

Vuoto kertoo RAM-muistia olevan 6 tai 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 128 gigatavua. Samsung tulee tarjoamaan myös microSD-muistikorttipaikan, jonne voidaan laittaa korkeintaan teratavun muistikortti. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 25 watin pikalaturilla. Takaosan kamerat koostuvat 64 megapikselin pääkamerasta, 12 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 5 megapikselin syvyys- ja makrokameroista. Etuosassa on 32 megapikselin selfiekamera.

Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, milloin Samsung tulee nyt vuotaneen Galaxy A53 5G -puhelimen julkaisemaan.

Lähde: Winfuture.de (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung