OnePlusYleinen

Tältä näyttää OnePlus 9 Pro julkaisemattomassa valkoisessa väriversiossa

OnePlussan operatiivinen johtaja Liu Fengshuo on julkaissut Weibo-palvelussa kuvan, jossa on esillä julkaisematon väriversio OnePlus 9 Pro -älypuhelimesta. Keväällä OnePlus ilmoitti tuovansa huippupuhelimen myyntiin kolmessa väriversiossa, jotka olivat hopea Morning Mist, vihreä Pine Green sekä musta Stellar Black. Nyt kuvissa nähdään valkoinen Pure White -versio.

Valkoinen väriversio on kuvassa nähtävästi mattapintainen, joten se ei kerää sormenjälkiä samalla tavalla kuin kiiltävät lasipinnat. Toistaiseksi valkoisesta väristä on julkaistu vain yksi kuva Weibo-palvelussa, eikä OnePlus ole kertonut värin olevan tulossa saataville. OnePlus on viime vuosina julkaissut huippupuhelimistaan erikoisversioita valikoiduilla markkinoilla, joten valkoisen värin näkemistä markkinoilla ei voida sulkea pois laskuista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan OnePlussalta ei olisi tänä vuonna tulossa enää uusia huippupuhelimia, vaikka aikaisempina vuosina on nähty T-sarjan mallit aina syksyllä. OnePlus saattaa koittaa pidentää OnePlus 9- ja OnePlus 9 Pro -puhelimien elinkaarta uusilla väriversioilla myöhemmin tänä vuonna, mikä ei olisi kovinkaan suuri yllätys.

OnePlus 9 Pro julkaistiin viime maaliskuussa ja kyseessä on edelleen yksi markkinoiden parhaimmista huippupuhelimista. Laitteessa on Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, 6,7 tuuman LPTO AMOLED -näyttöpaneeli 120 hertsin virkistystaajuudella sekä 65 watin pikalataus. Lisäksi kyseessä on ensimmäinen puhelin, jossa OnePlus on tehnyt yhteistyötä kameravalmistaja Hasselbladin kanssa. SuomiMobiilin arvostelun OnePlus 9 Pro -puhelimesta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Lähde: Weibo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus