SamsungYleinen

Samsung Galaxy Buds 2 -kuulokkeet paljastuivat vuotokuvista – tulevat tarjolle tyylikkäässä vihreässä värissä

Samsungilta on tulossa pian myös uuden sukupolven täyslangattomat nappikuulokkeet, jotka kantavat tietojen mukaan nimeä Galaxy Buds 2. Kyseessä ovat suurella todennäköisyydellä hieman karsitummat kuulokkeet, joissa on silti panostettu vahvasti äänenlaatuun.

Galaxy Buds 2 -kuulokkeet näyttävät uusissa vuotokuvissa pitkälti samalta kuin aikaisemmin julkaistut Galaxy Buds Pro -kuulokkeet, mutta nyt kyseessä pitäisi kuitenkin olla hieman edullisemmat kuulokkeet. Kuvissa kuulokkeet ovat esillä neljässä väriversiossa, jotka ovat musta, violetti, valkoinen sekä vihreä. Latauskotelon sisäosa vastaa kuulokkeiden väriä, mutta muuten latauskotelo on kuvien perusteella kaikissa malleissa valkoinen. Latauskotelossa on kuvan perusteella myös kaksi LED-valoa, joista toinen on sisäpuolella ja toinen ulkopuolella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung on jälleen varustellut Galaxy Buds 2 -kuulokkeet AKG:n virittämällä äänentoistolla. Vuotokuvat vahvistavat kuulokkeissa olevan tulpallinen muotoilu, joka takaa paremman pysymisen korvissa sekä myös luonnollisen melun vaimennuksen. Kuvista voidaan päätellä kuulokkeissa olevan kaksi mikrofonia ulkopuolella ja lisäksi ulkopuolella nähdään latauspinnit ja sensorit, jotka tunnistavat kuulokkeiden korvissa olemisen. Tuoreimmat raportit kertovat kuulokkeista puuttuvan aktiivinen taustamelun vaimennus, joka on nähty aikaisemmissa Samsungin kuulokkeissa.

Valitettavasti tarkkoja tietoja kuulokkeista ei ole vielä vuotanut, mutta julkaisun voidaan olettaa tapahtuvan elokuussa Galaxy Z -malliston taittuvanäyttöisten puhelimien kanssa.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung