SamsungYleinen

Samsung Galaxy F52 5G -puhelimen julkaisu lähenee – kuvia ja tietoja paljastui Tenaan tietokannasta

Samsung on työstämässä uutta Galaxy F52 5G -mallinimellä tunnettavaa älypuhelinta, joka tulee olemaan jälleen uusi keskihintaluokan 5G-malli. Tulevan Galaxy F52 5G -puhelimen mallikoodin tiedetään olevan SM-E5260, joka on tänään paljastunut Kiinan telehallintoviranomaisen Tenaan tietokannasta. Tenaa on paljastanut puhelimen tärkeitä teknisiä ominaisuuksia sekä kuvat laitteesta.

Vuotaneista kuvista voidaan nähdä Galaxy F52 5G -puhelimen takaosassa olevan laatikkomainen kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Etuosassa on etukamerareiällä varusteltu näyttöpaneeli. Etukamera on sijoitettuna näytön oikeaan yläkulmaan. Kuvien perusteella Galaxy F52 5G olisi muovista valmistettu ja oikeassa kyljessä on esillä virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Nähtävästi Samsung on integroinut sormenjälkilukijan virtapainikkeeseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Paljastuneiden tietojen mukaan Galaxy F52 5G tarjoaisi 4350 milliampeeritunnin akun, Android 11 -käyttöjärjestelmän sekä tuen Bluetooth 5.1 -yhteydelle. Tenaa on kertonut laitteen mitoiksi 164,63 x 76,3 x 8,7 millimetriä. Aikaisemmin vuotaneiden tietojen mukaan puhelimessa olisi myös 25 watin pikalataus.

Tenaa on mielenkiintoisesti ilmoittanut Galaxy F52 5G -puhelimen sertifioinnin hakijaksi Huawein ja valmistajaksi Samsungin, mutta nähtävästi tietoihin on Tenaan puolelta tullut pieni virhe. Galaxy F52 5G -puhelimen julkaisua odotetaan tulevien viikkojen aikana ainakin Kiinassa. Intiassa Galaxy F52 5G saatetaan nähdä pitkälti samanlaisena myös Galaxy M62 5G -mallinimellä.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung