SamsungYleinen

Samsung Galaxy Fold 2 ei tule saamaan tukea S Pen -kynälle

Samsungilta on odotettu vielä kuluvan vuoden aikana uutta taittuvanäyttöistä älypuhelinta ja sellainen saatettaisiin suurella todennäköisyydellä julkaista elokuussa Galaxy Note20 -huippupuhelimien rinnalla. Joidenkin huhujen mukaan Galaxy Fold 2 -laitteeseen on odotettu tukea S Pen -kynälle, mutta nyt tuorein Koreasta kantautuva raportti väittää täysin päinvastaista.

S Pen -kynää ei uudelle puhelimelle olla tuomassa taittuvan näytön kestävyysongelmien takia. Viime vuonna Galaxy Note10 -puhelimen näyttö oli paksuudeltaan 0,4 millimetriä, mutta nyt Ultra Thin Glass -lasiin pohjautuva taittuvanäyttö on vain 0,3 millimetriä paksu, ja se ei ole tarpeeksi kestävä S Pen -kynälle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Raporttien mukaan Galaxy Fold 2 -puhelimeen odotetaan kuitenkin 120 hertsin virkistystaajuudella varusteltua näyttöä, joka on suuri päivitys verrattuna alkuperäisen Galaxy Foldin 60 hertsin näyttöön. Näytön koon odotetaan olevan 7,7 tuumaa, joka on selvästi suurempi kuin aikaisemmin nähty 7,3 tuuman näyttö. Puhelimeen on odotettavissa myös suurempaa ja tarkempaa näyttöä. Lisäksi Samsungin on raportoitu tuovan tarjolle myös 256 gigatavun version 512 gigatavun version rinnalla, jotta lähtöhinta on saatu hieman edullisemmaksi.

Galaxy Note20 -puhelimien julkaisun on odotettu tapahtuvan 5. elokuuta, joten myös Galaxy Fold 2 tullaan todennäköisesti samaan aikaan esittelemään. Vielä ennen julkaisua tullaan todennäköisesti näkemään ja kuulemaan erilaisia huhuja Galaxy Fold 2 -puhelimesta lisää. Samsungilta odotetaan myös 5G-versiota jo julkaistusta Galaxy Z Flip -simpukkapuhelimesta.

Lähde: Thelec.kr (koreaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung