SamsungYleinen

Samsung Galaxy Note20 Ultra esillä vuodetulla 360 asteen animaatiolla

Olemme jo aikaisemmin nähneet Evan Blassin toimesta julkaistun 360 asteen animaatiokuvan Samsungin tulevasta Galaxy Note20 -puhelimesta, mutta tällä kertaa Blass on julkaissut vastaavan kuvan myös Galaxy Note20 Ultra -huippupuhelimesta. Animaatio paljastaa 5. elokuuta julkaistavan älypuhelimen ulkoisen toteutuksen lähes kokonaisuudessaan.

Animaatiossa Galaxy Note20 Ultra on esillä tutussa pronssisessa väriversiossa, jonka todellinen nimi on todennäköisesti ”Mystic Bronze”. Siinä missä Galaxy Note20 -perusmalli tulee saamaan tasaisen näyttöpaneelin, niin Samsung tulee Galaxy Note20 Ultrassa luottamaan hieman reunoilta kaartuvaan näyttöratkaisuun. Näytössä on myös etukameraa varten tehty reikä yläreunassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Note20 Ultran takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue, joka näyttäisi ulkonevan todella paljon muusta rungosta. Kameroita on yhteensä kolme, jotka ovat huhujen mukaan 108 megapikselin pääkamera, ultralaajakulmakamera sekä parempaan zoomaukseen kykenevä periskooppikamera. Takaosassa on nähtävillä myös Samsungin logo. Oikeaan kylkeen on sijoitettuna virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, kun taasen vasemmassa kyljessä ei ole mitään.

Galaxy Note20 Ultran julkaisu tulee tapahtumaan siis 5. elokuuta yhdessä Galaxy Note20 -perusmallin kanssa. Tilaisuudessa Samsungilta odotetaan myös uusia huipputabletteja, kahta taittuvanäyttöistä älypuhelinta, uutta älykelloa sekä Galaxy Buds Live -kuulokkeita.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung