SamsungYleinen

Samsung Galaxy Note20 -perusmalli esillä vuodetulla 360 asteen animaatiolla

Samsung tulee julkaisemaan 5. elokuuta yhtiön tuoreimmat huippuluokan Galaxy Note20 -malliston älypuhelimet. Jo aikaisemmin Samsung itse on paljastanut Galaxy Note20 Ultran kuvia omilla sivuillansa, mutta nyt vuorostaan tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut 360 asteisen animaation Galaxy Note20 -perusmallista.

Animaatiokuvassa Galaxy Note20 on esillä harmaassa väriversiossa ja juurikaan mitään ei enää jää arvailujen varaan. Puhelimen takaosassa on Samsungin tuttu logo sekä vasemmasta yläkulmasta löytyy laatikkomainen kamera-alue. Kameroita on nähtävillä yhteensä kolme kappaletta, joiden rinnalla on myös salamavalo ja yksi mikrofoni. Animaatiolla nähtävä versio on todennäköisesti takalasiltaan mattapintainen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Etuosassa Galaxy Note20 -puhelimessa nähdään tasainen näyttöpaneeli, jonka yläreunassa on keskitetysti reikä etukameraa varten. Näytössä on myös minimoidut kehykset, vaikka alareunassa on selvästi hieman paksumpi musta kaistale. Animaatiolta saadaan selville myös, että laitteen oikeassa kyljessä on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, kun taasen vasen kylki on jätetty kokonaan tyhjäksi.

Valitettavasti Galaxy Note20 -puhelimen ylä- tai alareunat eivät ole nähtävillä. Alareunassa on todennäköisesti ainakin S Pen -kynälle kolonsa sekä USB-C-tyypin latausliitin. Aikaisempien tietojen mukaan Galaxy Note20:n tehoista tulisi Euroopassa vastaamaan Exynos 990 -järjestelmäpiiri, joten kyseessä on perusteknisiltä ominaisuuksiltaan hyvin vastaava laite Galaxy S20 -malliston puhelimien kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Note20 tullaan julkaisemaan siis 5. elokuuta globaalisti, jolloin nähdään myös paremmin varusteltu Galaxy Note20 Ultra -huippupuhelin. Lisäksi Samsungilta odotetaan uusia taittuvanäyttöisiä puhelimia sekä huippuluokan tabletteja.

Lähde: notebookcheck.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung