SamsungYleinen

Samsung Galaxy Note20:n näytössä saattaa olla vain Full HD+ -tarkkuus ja 60 hertsin virkistystaajuus

Vuotanut kuva Galaxy Note 20 -puhelimesta.

Samsungin odotetaan julkaisevan uudet Galaxy Note20 -malliston älypuhelimet 5. elokuuta, jos on uskomista tuoreimpia huhuja sekä raportteja. Galaxy Note20 -puhelimien rinnalla saatetaan nähdä myös uudet taittuvanäyttöiset älypuhelimet sekä Galaxy Watch 3 -älykello. Nyt tuore huhu vihjaa, että Galaxy Note20 -perusversio saattaisi olla odotettua jopa karsitummilla ominaisuuksilla varusteltu puhelin.

Twitterissä Ice universe -nimellä tunnettu vuotaja on vihjannut, että Galaxy Note20 -puhelimessa saatettaisiin nähdä tasainen näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 60 hertsin virkistystaajuus. Samsung julkaisi keväällä Galaxy S20 -malliston puhelimet 120 hertsin virkistystaajuudella varusteltuna, joten Galaxy Note20 -puhelimen 60 hertsin virkistystaajuus voi olla monille puhelinta odottaville pettymys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungilta odotetaan Galaxy Note20 -puhelimen rinnalla myös Galaxy Note20 Ultra -versiota, jossa olisi selvästi paremmat ominaisuudet. Pikkuvelimallin selvästi heikommat tekniset ominaisuudet voivat olla myös Samsungin strategia koittaa tehdä suurempaa eroa kahden puhelimen välille, jotta kuluttajat ostaisivat paremman version ennemmin kuin selvästi heikomman edullisemman mallin.

Galaxy Note20 -puhelimet julkaistaan todennäköisesti siis 5. elokuuta netin kautta järjestettävässä julkaisutilaisuudessa. Samsung ei ole itse vielä julkaisuajankohtaa vahvistanut, mutta todennäköisesti heinäkuun aikana julkaisuajankohta vahvistuu.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung