ASUSYleinen

Vuotokuvassa ASUS ROG Phone 3 – näin tyylikkäältä tuleva huippupuhelin näyttää luonnossa

ROG Phone 3:n kuvat TENAA:n julkaisemana

Asus valmistelee tulevan ROG Phone 3 -pelipuhelimen julkaisua, sillä tulevasta puhelimesta tiedetään jo varsin paljon. Aikaisemmin puhelin on jo paljastunut lähes kokonaisuudessaan Kiinan televiranomaisen Tenaan tietokannasta, jonka lisäksi myös Asus on itse vahvistanut puhelimen olevan tulossa piakkoin.

Nyt Kiinassa on julkaistu uusi vuotokuva, jossa Asus ROG Phone 3 on esillä luonnossa, eli niin sanotussa live-kuvassa. Kuvassa on esillä puhelimen takaosa, jossa nähdään tuttu RGB-valaistu ROG-logo, Tencent Games -logo sekä puhelimen kolmoiskamera, jonka rinnalla on myös LED-salamavalot. Mitään kovin uutta tuore vuotakuva ei valitettavasti pääse paljastamaan, mutta se vahvistaa jo aikaisemmin nähtyjä kuvia sekä tietoja ROG Phone 3 -puhelimesta.

Tuore live-vuotokuva tulevasta ASUS ROG Phone 3 -puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin Tenaan julkaisemien tietojen mukaan Asus ROG Phone 3 tulee saamaan 6,59 tuuman suuruisen AMOLED-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus, eli 2340 x 1080 pikseliä. Huhujen mukaan näytössä olisi myös 144 hertsin virkistystaajuus, mutta sille ei ole vielä virallista vahvistusta olemassa.

Asus ROG Phone 3:n tehoista odotetaan vastaavan tämän hetken tehokkain Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, joten puhelin olisi myös varusteltuna 5G-yhteyksillä. RAM-muistia on odotettu laitteeseen ainakin 12 gigatavua, mutta Tenaa on listannut myöskin 8 ja 16 gigatavun versiot. Sisäistä tallennustilaa tulee Tenaan mukaan olemaan 128, 256 tai 512 gigatavua.

ROG Phone 3 -puhelimessa on kerrottu olevan myös suuri 5800 milliampeeritunnin akku, jota voidaan ladata 30 watin pikalatauksella. Takaosan kamera tulee koostumaan ainakin 64 megapikselin pääkamerasta sekä 13 megapikselin toisesta kamerasta. Etukameraksi on kerrottu 13 megapikseliä. Tenaa on listannut puhelimen mitoiksi 171 x 78 x 9,85 millimetriä ja painoksi huimat 240 grammaa.

Asuksen odotetaan julkaisevan ROG Phone 3 -puhelimen heinäkuun aikana, mutta toistaiseksi virallista julkaisupäivää ei ole vahvistettu.

Lähde: Playfuldroid.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS