AndroidSamsungYleinen

Samsung Galaxy Note9 -puhelimen Android 9.0 Pie -päivityksen jakelu alkoi Suomessa

Samsung on aloittanut Android 9.0 Pie -päivityksen jakamisen viime vuonna julkaistulle Galaxy Note9 -älypuhelimelle. Aikaisemmin Samsung laittoi saman päivityksen jakoon myös Galaxy S9- ja Galaxy S9+ -puhelimille Suomessa.

Samsung on lisännyt Android 9.0 Pie -päivitykseen oman One UI -käyttöliittymän. Samsung kertoo, että One UI on suunniteltu tekemään yhden käden käytöstä sujuvampaa ja mukavampaa. Käyttöliittymän minimalistinen muotoilu helpottaa asioiden hoitamista poistamalla ruudulta ylimääräisen sälän, mikä helpottaa keskittymään olennaiseen. Katsottava sisältö näytetään ruudun yläosassa, ja kaikki toiminnot on sijoitettu näytön alaosaan, joten puhelimen käyttö onnistuu nopeasti peukalotuntumalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisätietoja Android 9.0 Pie -päivityksestä voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme. Samsungin One UI:sta voi käydä lukemassa tarkemmin Samsungin sivuilta.

Suomessa Galaxy Note9 -puhelimien käyttäjät voivat siis nyt käydä lataamassa päivityksen asetuksien kautta. Päivityksen koko on 1,6 gigatavua ja mukana tulee Googlen 1. tammikuuta 2019 julkaisemat tietoturvakorjaukset.

//Artikkeli julkaistu alun perin virheellisesti 17.1.2019. Samsung ilmoitti 30.1.2019 aloittaneensa päivityksen laajemman jakelun Suomessa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Jos toi pie päivitys on jo suomessa ladattavissa niin on se kumma kun itellä ei oo vieläkään pie päivitystä tullut Note 9

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android