SamsungYleinen

Vuotokuvat paljastavat tulevan Galaxy S24 FE -puhelimen – Saamassa aiempaa ohuemmat näytön kehykset

Samsungilta odotetaan noin puolen vuoden päästä uutta Galaxy S24 FE –puhelinta, joka olisi hieman karsittu ja edullisempi versio Galaxy S24 -mallistosta. Puhelimelle on toistaiseksi esitetty pariakin eri julkaisuajankohtaa, jotka veikkaavat julkaisua loppuvuodelle 2024 tai aivan alkuvuodelle 2025. 

Nyt puhelimesta on saatu ensimmäisiä renderöintikuvia, jotka on vuodettu Giznext-sivuston kautta. Sivusto on saanut kuvat käsiinsä luotettavalta OnLeaksilta, eli Steve Hemmerstofferilta. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvien perusteella muotoilu olisi hieman muuttumassa, kun verrataan Galaxy S23 FE -malliin. Puhelin saisi suorat reunat ja hieman aiempaa kapeammat näytön kehykset. 

Tietojen perusteella puhelimen mitat sekä näytön koko tulee kasvamaan. Mitat olisivat 162 x 77,3 x 8 mm ja näytön koko 6,65 tuumaa. Kasvua näyttöön tulisi siis 0,25 tuuman verran. Galaxy S24 FE:ssä voidaan olettaa olevan AMOLED-paneeli, joka tukee 120 hertsin virkistystaajuutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Puhelimen takapuolelta löytyy kolme kameraa, joista pääkamera yltäisi 50 megapikselin tarkkuuteen. Muutoin kameroiden tekniset tiedot ovat vielä hämärän peitossa. Pääkameran rinnalla mukana olisivat todennäköisesti ultralaajakuva- ja telekamerat. LED-salamavalo sijaitsee ylimmän ja keskimmäisen kameran vieressä. Kokonaisuudessaan kamera-alue pysyisi identtisenä Galaxy S23 FE -puhelimeen verrattaessa. Kameroiden lisäksi takapuolelta löytyy ainoastaan Samsung-teksti. 

Etupuolelta löytyy keskelle näytön yläreunaa sijoitettu selfiekamera, jonka teknisistä tiedoista ei tällä hetkellä ole tarkkoja tietoja. Kapenevien kehysten yläosassa on puhelimen toiset kaiuttimet. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet löytyvät puhelimen oikeaasta kyljestä. Kuvissa SIM-korttipaikkaa ei näy, uutisen lopusta löytyvältä videolta käy ilmi, että se sijaitsee puhelimen ylälaidassa. Pohjasta löytyy toiset kaiuttimet, mikrofoni sekä USB-C-liitin.  

Aiemmin tällä viikolla vuotaneiden Geekbench-suorituskykytietojen mukaan puhelimesta löytyy Samsungin oma Exynos 2400 -järjestelmäpiiri, parhaimmillaan 12 gigatavua RAM-muistia ja 256 gigatavua tallennustilaa. Alapuolelle on mahdollisesti tulossa 8 gigatavun RAM-muistilla ja 128 gigatavun tallennustilalla varustettu malli. 

Puhelin saatetaan nähdä Yhdysvalloissa Qualcommin Snapdragon -järjestelmäpiirin kanssa. Tekniset tiedot tulevat vahvistumaan vielä tämän vuoden aikana lähempänä Galaxy S24 FE:n julkaisua. 

Lähde: Giznext 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung