SamsungYleinen

Samsung Galaxy S10 Liten tekniset tiedot vuotivat – Snapdragon 855 ja 48 MP pääkamera

WinFuture.de -sivusto on saanut käsiinsä listauksen Samsungin tulevan älypuhelimen teknisistä tiedoista. Kyseessä on huhuissa toisinaan nähty Galaxy S10 Lite -mallinimeä kantava älypuhelin, jonka julkaisun odotetaan tapahtuvan samoihin aikoihin aikaisemmin tällä viikolla kuvavuodoissa nähdyn Galaxy Note 10 Lite -puhelimen kanssa.

Samsung Galaxy S10 Lite tulee tietojen mukaan olemaan myöskin budjettiluokan huippuälypuhelin. Laitteen näyttö on kooltaan 6,7 tuumaa ja se perustuu Super AMOLED -tekniikkaan. Näytössä on myöskin 2400 x 1080 pikselin tarkkuus ja siinä on 19,5:9-kuvasuhde. Todennäköisesti näytössä on myös etukameraa varten tehty reikä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa Snapdragon 855 -järjestelmäpiiri, joka on nähty myös muissa Galaxy S10 -puhelimissa muun muassa Kiinan ja Yhdysvaltojen markkinoilla. Nyt Snapdragon 855 -piiriin luotetaan myöskin Euroopassa, kun aikaisemmin puhelimissa on nähty Exynos-piiri. RAM-muistia laitteessa odotetaan olevan 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 128 gigatavua. Galaxy S10 Litessä on myöskin muistikorttipaikka, joka tukee microSD-kortteja aina teratavuun asti.

Kameroita puhelimen takaosassa on kolme kappaletta, joista pääkamerana toimii 48 megapikselin sensori, jossa on f/2.0-aukko ja optinen kuvanvakautus. Ultralaajakulmakameran tarkkuus on 12 megapikseliä ja siinä on f/2.2-aukko. Kolmas kameroista on 5 megapikselin makrokamera, jossa on f/2.4-aukko. Etukameran tarkkuus on 32 megapikseliä.

Galaxy S10 Lite tulee saamaan myöskin 4500 milliampeeritunnin akun, jota voidaan ladata Super Fast Charging 2.0 -tekniikalla jopa 45 watin teholla. Laitteessa on myös USB-C-tyypin latausliitin. Tietojen mukaan puhelimen paksuus on vain 8,1 millimetriä ja käyttöjärjestelmänä on Android 10, jonka päällä hyrrää One UI 2.0 -käyttöliittymä.

Samsungin odotetaan julkaisevan puhelimen kolmessa värissä, jotka ovat musta, valkoinen ja sininen. Euroopassa Galaxy S10 Liten hinnoittelun odotetaan asettuvan 679 euroon.

Lähde: WinFuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung