AndroidSamsungYleinen

Samsung aloitti Android 10 -päivityksen jakelun Galaxy Note10 -puhelimille Suomessa

Samsung Galaxy Note10 ja Galaxy Note10+

Samsung on aloittanut Galaxy Note10- ja Galaxy Note 10+ -puhelimien Android 10 ja One UI 2.0 -päivitykset Suomessa. Päivitys on nyt siis ladattavissa Suomessa ostettuihin laitteisiin. Aikaisemmin tässä kuussa Samsung laittoi vastaavan päivityksen jakoon myöskin Galaxy S10-, Galaxy S10e- ja Galaxy S10+ -puhelimille.

Galaxy Note 10 -puhelimille tarjolle tulleen päivityksen koko on noin 2 gigatavua. Todennäköisesti Samsung jakaa päivitystä porrastetusti, joten päivitys ei välttämättä löydy välittömästi kaikille puhelimille. Android 10 -päivitykseen voi käydä tutustumassa tarkemmin laajemmassa artikkelissamme. Päivityksen saatavuuden voi käydä tarkistamassa puhelimen asetuksien kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin julkaisema päivitys sisältää siis Googlen tuoreimman Android 10 -version sekä Samsungin oman One UI 2.0 -käyttöliittymän. Tuoreessa One UI 2.0 -versiossa on muutettu muun muassa äänenvoimakkuuspalkkia pienemmäksi ja tumman tilan toimivuutta on laajennettu myöskin aloitusnäyttöön. Lisäksi Samsung on lisännyt uusia toimintoja digitaalisen hyvinvoinnin asetuksiin, joiden avulla voidaan hallita paremmin laitteen käyttöä. Galaxy Note10 -puhelimille päivitys tuo mukanaan myöskin Googlen joulukuussa julkaisemat tietoturvakorjaukset.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android