SamsungYleinen

Samsung Galaxy S20+ 5G ensimmäistä kertaa live-vuotokuvissa

Samsungin tulevat Galaxy S -malliston huippupuhelimet tullaan julkaisemaan virallisesti alle kuukauden päästä, mutta puhelimista tiedetään erittäin paljon jo hyvissä ajoin ennen julkaisua. Tänään XDA Developers -sivusto on julkaissut ensimmäiset live-vuotokuvat tulevasta Galaxy S20+ 5G -puhelimesta.

Live-kuvissa Galaxy S20+ näyttää hyvin vastaavalta kuin aikaisemmin nähdyissä 3D-mallinnuksissa. Kuvissa laite on esillä etuosasta sekä takaosasta, joiden ansiosta puhelimesta saadaan varsin hyvä yleiskuva. Takaosassa on esillä odotettu suuri laatikkomainen kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria, LED-salamavalo sekä mikrofoni. Galaxy S20+:n oikeassa kyljessä on nähtävillä virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, mutta edeltäjästä tuttua Bixby-painiketta ei ole enää puhelimeen tulossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Etuosasta otettu kuva vahvistaa laitteen suuren näyttöpaneelin, jossa on minimoinut kehykset. Näytön yläreunassa on keskitetysti etukameraa varten tehty reikä, ja näytön molemmat reunat kaartuvat tuttuun Samsung-tyyliin. Kuvasta päätellen näyttö kaartuu kuitenkin aikaisempaa vähemmän. Aikaisempien tietojen mukaan Galaxy S20+ tulisi saamaan 12 megapikselin pääkameran sekä kolme muuta kameraa, jotka ovat ultralaajakulma, telekamera sekä makrokamera. Puhelimeen odotetaan lisäksi 5G-yhteyksiä, jonka myös vuotokuvat vahvistavat.

Vaikka viime vuosina plus-mallin on tiedetty olevan Samsungin lippulaivapuhelimista parhain, niin tänä vuonna tilanne on toinen. Samsungilta odotetaan myöskin Galaxy S20 Ultra -puhelinta, jossa olisi suurempi näyttö ja muun muassa 108 megapikselin pääkamera. Yhteensä Samsungilta odotetaan ainakin viittä Galaxy S20 -malliston puhelinta, jotka ovat Galaxy S20 4G, S20 5G, S20+ 4G, S20+ 5G sekä S20 Ultra. Samsungilta odotetaan myöskin uutta taittuvanäyttöistä simpukkapuhelinta.

Samsungin vuotuinen Unpacked-tapahtuma järjestetään tänä vuonna 11. helmikuuta, eli alle kuukauden päästä.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung