SamsungYleinen

Samsung Galaxy S20 -malliston puhelimet tulivat myyntiin Suomessa uudessa Cloud White -väriversiossa

Samsung on laajentanut Galaxy S20 -malliston älypuhelimien värivalikoimaa Suomen markkinoilla tuomalla myyntiin uuden Cloud White -version Galaxy S20-, Galaxy S20 Ultra- ja Galaxy S20+ -puhelimista. Samsung esitteli puhelimet alun perin jo helmikuussa ja nyt valkoinen versio on ensimmäinen uusi väriversio sitten julkaisun.

Aikaisemmin Galaxy S20 on ollut myynnissä kolmessa värissä, jotka ovat Cloud Blue, Cloud Pink sekä Cloud Gray. Galaxy S20+ on ollut tarjolla Cloud Black ja Cloud Gray -väreissä, kun taasen Galaxy S20 Ultra on ollut myynnissä vain Cosmic Black- ja Cosmic Gray -versioissa. Kaikki kolme älypuhelinta ovat nyt saatavilla myös Cloud White -versiossa, joka on siis nimensäkin mukaisesti valkoinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Värin lisäksi Samsung ei ole tehnyt puhelimiin mitään muita eroavaisuuksia. Uusi valkoinen versio on myynnissä nyt monien jälleenmyyjien kautta. SuomiMobiilin arvostelun Galaxy S20 Ultra -puhelimesta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Galaxy S20 -malliston kohokohtia ovat muun muassa 5G-yhteydet, Exynos 990 -järjestelmäpiiri, tarkat 120 hertsin virkistystaajuudella varustellut näytöt sekä huippuluokan kameratoteutukset. Galaxy S20 -puhelimia tarjoavat jälleenmyyjät löytyvät Hintaseuranta.fi -palvelun kautta alapuolella olevista linkeistä.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung