SamsungSponsoroitu

Päivitykset pitävät Samsung Galaxy S22 -puhelimet vuosia huippukunnossa – päivityslupaus ylittää alan standardit

Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsungin uudet Galaxy S22 -sarjan puhelimet edustavat älypuhelinmarkkinoiden kärkeä niin teknisesti, mutta myös päivitettävyyden ja tietoturvan osalta. Verrattuna alan yleiseen standardiin Samsung Galaxy S22 -puhelimet pystyvät tarjoamaan pitkäikäisyyttä muun muassa pitkään jatkuvan päivitystuen ansiosta.

Tietoturva on tärkeässä roolissa jokaisessa puhelimessa ja sen pitäisi olla myös tärkeässä roolissa uutta laitetta hankittaessa. Kuluttajien kannattaa kiinnittää erityishuomiota luvattuihin päivityksiin sekä muihin tietoturvaominaisuuksiin, jotta uusi laite pysyy ajan tasalla ja turvallisena useitakin vuosia. Tähän tarpeeseen Samsung Galaxy S22 -puhelimet tarjoavat alan johtavia toteutuksia.

Jopa 5 vuoden päivityslupauksen ansiosta käyttäjien ei tarvitse huolehtia puhelimien turvallisuudesta. Lisäksi Samsung Galaxy S22 -puhelimissa on turvallinen biometrinen sormenjälkitunnistus, jonka ansiosta puhelimeen ei pääse kukaan muu käsiksi. Kaiken tämän lisäksi Galaxy S22 -puhelimissa on alan tuoreimpia teknisiä ratkaisuja, jotka pitävät huolen siitä, että puhelimet toimivat vielä vuosienkin päästä sulavasti.

Galaxy S22 -puhelimien sisällä hyrrää esimerkiksi Exynos 2200, joka on yksi tämän hetken tehokkaimmista mobiililaitteiden järjestelmäpiireistä. Jopa 12 gigatavun RAM-muisti edesauttaa ylläpitämään sujuvan kokemuksen ja 256 gigatavun sisäinen tallennustila ei lopu nopeasti kesken. 5G-yhteyksien ansiosta Galaxy S22 -puhelimet ovat suunniteltu tulevaisuutta varten ja huippuluokan kameroilla voi tallentaa ikimuistoiset hetket terävällä laadulla.

Päivityslupaus ylittää alan standardit

Samsung Galaxy S22, Galaxy S22+ sekä Galaxy S22 Ultra.

Päivitettävyys ja pitkäikäisyys ovat älypuhelinmarkkinan kuumimmat trendit tällä hetkellä, ja Samsung on edelläkävijä tämän osalta. Yleisesti Android-puhelimia on voitu moittia heikosta päivitystuestaan, mutta Samsungin uutuuspuhelimet erottuvat joukosta. Samsung lupaa nimittäin Galaxy S22 -puhelimille sekä useille muillekin yhtiön laitteille 4 + 5 vuoden päivitystuen.

Tämä tarkoittaa, että Galaxy S22 -sarjan puhelimien omistajat voivat käyttää puhelimiaan huoletta vuosia ostamisen jälkeen. Puhelimille on luvassa 4 Android-versiopäivitystä sekä 5 vuotta Android-tietoturvapäivityksiä. Samsung tarjoaa puhelimilleen jopa tuplasti paremman päivitettävyyden kuin alan muut toimijat. Tämän ansiosta Samsungin Galaxy-puhelimet ovat aina ajan tasalla ja turvallisia käyttää.

Kuukausittain julkaistavat päivitykset parantavat Galaxy-laitteiden tietoturvaa, mutta monesti Samsung tuo niiden mukana myös korjauksia sekä uusia toimintoja. Päivitykset pitävät laitteiden toiminnan yksinkertaisesti sujuvana, jonka takia niiden asentaminen on suositeltavaa ja laitteet pysyvät päivityksien ansiosta huippukunnossa.

Galaxy S22 -puhelimia päivitetään joka kuukausi Googlen ja Samsungin julkaisemilla tietoturvakorjauksilla, joten Samsung pitää huolen siitä, ettei mahdollisia tietoturva-aukkoja pystytä hyödyntämään. Käyttäjät voivat alla varmoja laitteiden turvallisuudesta. Android-versiopäivityksiä Samsung jakaa myös todistetusti nopeammin kuin monet muut Android-valmistajat. Tällä hetkellä puhelimet perustuvat tuoreimpaan Android 12 -versioon, joten mukana on heti tuoreeltaan alan uusimmat innovaatiot.

Jotta puhelimet pysyvät turvallisena ja saat käyttöösi uusimmat innovaatiot ensimmäisenä, niin Samsung rohkaiseekin käyttäjiä pitämään laitteet ajan tasalla ja asentamaan tarjotut päivitykset. Galaxy-laitteet ilmoittavat automaattisesti päivityksistä, mutta käyttäjien kannattaa myös aika ajoin käydä tarkistamassa päivityksien saatavuus menemällä: Asetukset > Ohjelmistopäivitys > Lataa ja asenna.

Piilota työasiat kätevästi suojattuun kansioon

Samsungin puhelimista löytyy suojattu kansio.

Samsung Galaxy S22 -puhelimissa yksi mainittavista ominaisuuksista on suojattu kansio, joka tarvittaessa tuo mukanaan lisäturvaa omille tiedostoille ja työasioille. Suojattu kansio on täydellinen paikka, jonne voi tallentaa kaikki valokuvat, videot, tiedostot, sovellukset ja tiedot, jotka haluat pitää yksityisenä.

Lisäksi suojattu kansio pitää sisällön ja sovellukset turvassa myös silloin, kun laite ei ole lukittuna. Suojattu kansio toimii kaikissa tuoreimmissa Samsung-puhelimissa, joten se ei rajoitu ainoastaan Galaxy S22 -sarjan älypuhelimiin.

Mietitään esimerkiksi tilannetta, jossa haluat piilottaa tai asettaa lisäturvaa työsovelluksille tai tiedostoille. Suojatun kansion avulla sovellukset ja tiedostot pystytään laittamaan erilliseen kansioon esimerkiksi sormenjäljen tai salasanan taakse, joten tiedot pysyvät turvassa uuden turvakerroksen takana. Jos puhelimesi joutuu vääriin käsiin, niin tiedostot eivät ole heti kaikkien nähtävillä, vaan tiedossa täytyy olla myös suojatun kansion salasana. Lisäksi suojattu kansio on loistava työkalu erottamaan työasiat vapaa-ajan sovelluksista.

Ennen käyttöönottamista kannattaa varmistaa, että olet yhdistänyt puhelimeen Samsung-tilin. Tämä vaaditaan suojatun kansion toiminnan varmistamiseksi. Alapuolella on yksinkertaiset ohjeet miten suojatun kansion voi aktivoida omaan Galaxy-puhelimeen.

Näin otat suojatun kansion käyttöön Samsung-puhelimessasi:

 1. Valitse Asetukset > Biometriset tiedot ja suojaus
 2. Napauta Suojattu kansio > hyväksy toiminnon käyttöehdot napauttamalla Jatka
 3. Anna Samsung-tilin tunnus ja salasana ja napauta Kirjaudu
 4. Valitse lukitusmenetelmä ja viimeistele määritys noudattamalla näytössä annettavia ohjeita. Voit lisätä myös biometriset tiedot toiseksi Suojattu kansio -toiminnon lukitusmenetelmäksi
 5. Tämän jälkeen Suojattu kansio -näyttö avautuu ja suojatun kansion kuvake lisätään sovellusnäyttöön

Tämän jälkeen suojattu kansio aukeaa automaattisesti, jossa on oletuksena asetettuna muutamia sovelluksia. Kansiossa voi itse vaihtaa tai lisätä mukana olevia sovelluksia helposti. Kansioon voi lisätä esimerkiksi työsovellukset, jotka haluat vielä hieman suuremman suojauksen taakse. Kansioon on mahdollista lisätä myös tiedostoja, kuten kuvia, videoita tai asiakirjoja, joita et halua muille näyttää.

Jatkossa suojattu kansio löytyy puhelimen sovellusvalikosta, josta sen pystyy helposti avaamaan. Jokaisella avauskerralla kysytään sormenjälkeä tai salasanaa, jotta sovelluksiin pääsee käsiksi. Sovelluksien lisääminen kansioon onnistuu helposti kansion sisällä olevan ”+”-painikkeen takaa. Tiedostoja voi lisätä kolmen pisteen takaa, jolloin aukeaa esiin uusi valikko. Lisää tiedostoja -painikkeen kautta voidaan valita tiedostot, jotka halutaan siirtää suojattuun kansioon.

Jos haluat vielä piilottaa myös suojatun kansion, niin Samsung antaa siihen mahdollisuuden. Suojatun kansion piilottaminen on hyödyllistä siinä tilanteessa, jos et haluat muiden alkavan udella, miksi puhelimessa on kyseinen kansio. Suojatun kansion asetuksista voi poistaa sovelluskuvakkeen laitteen sovellusvalikosta. Suojatun kansion kuvakkeen voi ottaa pois tai palauttaa näkyviin yksinkertaisesti pika-asetusvalikon painikkeestakin.

Arvostatko yksityisyyttä ja pitkäikäisyyttä? Valitse Samsung Galaxy S22 -puhelin

Samsung on älypuhelinmarkkinassa tällä hetkellä edelläkävijä niin teknisten ratkaisujen, mutta myös päivityksien ja käyttäjien yksityisyyden suojaamisen osalta. Tämän ansiosta Samsung Galaxy S22 -puhelimien turvalliseen toimintaan voi luottaa, jonka takia ne ovat loistava valinta uutta puhelinta etsittäessä.

Suomessa uudet Galaxy S22 -puhelimet ovat saatavilla useissa erilaisissa väri- ja muistiversioissa, joiden joukosta löytyy kaikille varmasti mieleinen vaihtoehto. Samsung Galaxy S22 -puhelimen hinnat alkavat 899 eurosta, Galaxy S22+ -puhelimen hinnat alkavat 1099 eurosta ja vastaavasti Galaxy S22 Ultran hinnat alkavat 1299 eurosta. Puhelimet ovat saatavilla Samsungin omasta verkkokaupasta sekä lukuisien jälleenmyyjien kautta.

Puhelimiin voi käydä tutustumassa Samsungin verkkosivuilta alapuolella olevien linkkien takaa.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

  2 Kommenttia

  1. Tämä hyvä, saattaa nyt pitää seuraavaa puhelinta 5-6 vuotta. Voipi olla että sitten ei enää tarvitse puhelinta laisinkaan.

  2. Hyvä näin, parin vuoden kuluttua kun vaihdan S20 Ultran seuraavaan Samsung puhelimeen, niin siinä lienee itselle puhelinta loppuiäksi?
   Päivitykset toimii ja kamerat on huippulaatua.

  Kommentoi

  Lisää aiheesta:Samsung