NothingYleinen

Nothing järjestää ”The Truth” -tapahtuman 23. maaliskuuta – onko luvassa tietoja yrityksen ensimmäisestä puhelimesta?

Nothing järjestää 23. maaliskuuta ”The Truth” -tapahtuman.

OnePlussan perustajan Carl Pein uusi yritys Nothing ilmoitti tänään saaneensa 70 miljoonan dollarin arvoisen Series B -rahoituksen, mutta samalla yhtiö ilmoitti järjestävänsä vuoden ensimmäisen tapahtumansa.

Tilaisuus kantaa nimeä ”The Truth”, eli suomeksi ”Totuus”. Nothing järjestää tilaisuuden 23. maaliskuuta 2020 kello 16.00 Suomen aikaan. Yritys on kertonut tilaisuudessa kuultavan enemmän yhtiön vuoden 2022 suunnitelmista, mukaan lukien uudesta yhteisösijoituskierroksesta. Mitään kovin tarkkaa tietoa tilaisuuden antimista ei kuitenkaan vielä paljastettu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutta rahoitusta Nothing on kertonut käyttävän uusien tuotekategorioiden luomiseen ”yhteistyössä Qualcommin ja sen Snapdragon-alustan kanssa”, joka on selvä viittaus tulevaan tuotteeseen. Nothingilta on huhuttu ja odotettu ensimmäistä älypuhelinta, joka saattaisi olla tilaisuuden yksi julkaistavista tuotteista. Qualcomm on ollut aikaisemmin yksi Nothingin sijoittajista, ja Snapdragon-järjestelmäpiirejä käytetään usein älypuhelimissa.

Älypuhelin voisi olla looginen jatke yrityksen tuotevalikoimaan ja yritys on kertonut kehittävänsä tällä hetkellä neljää uutta tuotetta. Nothing-brändi on myös selvästi puhutellut monia kuluttajia, sillä yritys on kertonut toimittaneensa jo yli 400 000 kappaletta Nothing Ear (1) -kuulokkeita.

Carl Pei esittelee selvästi puhelinta Qualcommin toimitusjohtajalle.

Aikaisemmin tällä viikolla nettiin vuodettiin kuva, jossa Nothingin perustaja Carl Pei esittelee toistaiseksi julkaisematonta Nothing-laitetta Qualcommin toimitusjohtaja Cristiano Amonille. Kuvan perusteella Pein käsissä on älypuhelin, joka on jonkinlaisessa prototyyppisuojakuoressa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen julkaisua odotetaan huhuissa huhtikuun aikana, mutta Nothing on itse vihjannut myös jotain olevan tulossa maaliskuun aikana. Raporttien mukaan puhelimessa oli elementtejä läpinäkyvyydestä, joka on ollut Nothingin suunnittelun peruspilari.

Carl Peillä on vahva historia puhelinmarkkinoilla. Carl Pei oli OnePlussan kasvot alusta lähtien, mutta Oppo-integraation tullessa kuvioihin Pei kuitenkin astui sivuun kiinalaisvalmistajan listoilta. Helmikuussa Pei aloitti jakamaan mystisiä twiittejä, joiden perusteella Nothing-puhelimen julkaisu voisi olla lähempänä kuin voisi kuvitella.

Todennäköisesti siis 23. maaliskuuta tullaan kuulemaan enemmän lisätietoja mahdollisesta puhelimesta sekä muista Nothingin tuotteista.

Lähde: Nothingin sähköpostitiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing