SamsungYleinen

Samsung Galaxy S22 Ultra saamassa suuren yhden teratavun sisäisen tallennustilan

Samsung Galaxy S22 Ultra

Samsung Galaxy S22 Ultran odotetaan olevan Samsungin ensi vuoden tärkein lippulaivapuhelin, jota odotetaan julkaistavaksi helmikuussa. Puhelimesta on kuultu aikaisemminkin huhuja sekä nähty vuotoja, mutta nyt tuoreen raportin mukaan Samsung on tuomassa tarjolle erittäin suurella sisäisellä tallennustilalla varustellun version.

Sammobile-sivuston lähteiden mukaan Samsung tulee tarjoamaan Galaxy S22 Ultra -puhelinta jopa yhden teratavun sisäisellä tallennustilalla. Tallennustilaa olisi jopa kaksi kertaa enemmän kuin Galaxy Z Fold 3 -puhelimen 512 gigatavun muistiversiossa. Viime vuona Samsung tarjosi Galaxy S21 Ultrasta myöskin korkeintaan 512 gigatavun muistiversiota, joten Galaxy S22 Ultran tuplasti suurempi tallennustila ei tule loppumaan nopeasti kesken.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei ole tiedossa, onko Samsung suunnittelemassa yhden teratavun version myymistä laajasti, vai tuleeko se tarjolle rajoitetusti. Yksi vaihtoehto voisi olla, että Samsung myy teratavun versiota ainoastaan yhtiön omassa verkkokaupassa ja jälleenmyyjille tulisi laajemmin saataville 128, 256 tai 512 gigatavun versiot. Samsung tarjosi viimeksi yhden teratavun sisäisen tallennustilan Galaxy S10+ -puhelimessa muutama vuosi sitten, mutta sittemmin Samsung on pysytellyt alle 512 gigatavun tallennustiloissa.

Galaxy S22 Ultra -puhelimesta on viime aikoina ilmestynyt verkkoon myös erilaisia vuotokuvia, joissa on esillä puhelimen toimimattomia mallikappaleita. Tuoreimmissa kuvissa Galaxy S22 Ultra on esillä mattamustassa väriversiossa ja kuvista saadaan hyvä käsitys tulevan puhelimen muotoilusta. Takaosassa on neljä kamerasensoria ja yleisilme on kuin Galaxy Note -malliston puhelimilla. Galaxy S22 Ultra saa myös ensimmäistä kertaa Galaxy S -mallistossa integroidun S Pen -kynän.

Lähde: Sammobile.com, Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung