SamsungYleinen

Nyt se on varmaakin varmempaa: Samsung Galaxy S23 -puhelimet esitellään 1. helmikuuta

Galaxy Unpacked 2023

Samsung tulee julkaisemaan uudet puhelimet 1. helmikuuta, eikä se varmasti tullut yllätyksenä. Yhtiö mokasi jo viime viikolla paljastaen saman tiedon hieman liian aikaisin. Nyt tieto on vahvistettu, joten julkaisuajankohdasta ei ole enää mitään epäselvyyttä.

Yhtiön julkaisemassa tiedotteessa luvataan tulossa olevan Galaxyn uusien innovaatioiden aikakausi. Samsung myös vahvistaa julkaisun koskevan Galaxy S -sarjaa, mutta tietysti Galaxy S23 -mallinimiä ei mainita. Tilaisuudessa odotetaan nähtävän myös uuden sukupolven kannettavat tietokoneet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuus järjestetään siis keskiviikkona 1. helmikuuta kello 20.00 Suomen aikaan. Tilaisuus lähetetään suorana San Franciscosta, ja sitä voi katsoa Samsungin sivujen kautta tai YouTubesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Odotettavasti Samsung tulee julkistamaan tänä vuonna kolme uutta Galaxy S -sarjan puhelinta, jotka olisivat Galaxy S23, Galaxy S23+ sekä Galaxy S23 Ultra. Huhujen perusteella kaikissa puhelimissa olisi Qualcommin kehittämä Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiri. Galaxy S23 Ultraan on odotettu jopa 200 megapikselin kameraa.

Huhuihin ja vuotoihin Galaxy S23 -sarjan puhelimista voi käydä tutustumassa aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa.

Samsung Galaxy S23+ sekä Galaxy S23 Ultra.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung