XiaomiYleinen

Xiaomi 13 Lite paljastui Googlen tietokannan kautta – kyseessä uudelleen brändätty Xiaomi Civi 2 -puhelin

Xiaomi Civi 2

Xiaomi julkaisi joulukuussa Xiaomi 13 -sarjan älypuhelimia kaksi kappaletta. Tuolloin kiinalaisvalmistajalta nähtiin Xiaomi 13- sekä Xiaomi 13 Pro -puhelimet. Xiaomilta on jossain kohtaa tulossa keskihintaluokkaan sijoittuva Xiaomi 13 Lite -puhelin, joka on nyt vuotanut Googlen kehittäjille suunnatusta Google Play Console -tietokannasta.

Google Play Consolen kautta käy ilmi, että Ziyi-koodinimellinen Xiaomi 13 Lite -puhelin tulee olemaan uudelleen brändätty Xiaomi Civi 2 -puhelin. Xiaomi julkaisi kyseisen puhelimen syyskuussa 2022. Play Consolen mallinnoskuvassa on kuitenkin Xiaomi Civi 1S -puhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 13 Lite -puhelimesta löytyy Google Play Consolen mukaan 1080 x 2400 pikselin tarkkuuteen yltävä näyttö, jossa pikseleitä on 441 tuumaa kohden. Muita tietoja näytöstä ei ole paljastu. Xiaomi Civi 2 -puhelimeen perustuessaan Xiaomi 13 Lite -puhelimesta tulisi löytymään 6.55 tuuman kokoinen AMOLED-näyttö, jossa on tuki 120 hertsin virkistystaajuudelle.

Tietokannan tiedot viittaisivat siihen, että puhelimessa on 4 nanometrin prosessilla valmistettu Qualcommin Snapdragon 7 Gen 1 -järjestelmäpiiri. Järjestelmäpiiri on varustettu kahdeksalla ytimellä ja kykenee parhaimmillaan 2,4 gigahertsin kellotaajuuteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Muut Googlen tietokannan kautta paljastuneet tiedot kertovat, että Xiaomi 13 Lite -puhelimessa on 8 gigatavua RAM-muistia ja puhelin toimitetaan markkinoille Android 12 -käyttöjärjestelmäversiolla.

Xiaomi 13 Lite -puhelimen julkaisuaikataulusta ei ole tällä hetkellä tietoa.

Lähde: Mysmartprice

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi