AndroidSamsungYleinen

Samsungilta kaksi uutta tablettia – Galaxy Tab S4 ja Galaxy Tab A 10.5

Samsung on esitellyt tänään uuden, kehittyneen Galaxy Tab S4 Android-tabletin. Huipputerävällä näytöllä varustettu tyylikäs lasista ja metallista muotoiltu laite sopii uuden Daily Board -toiminnon ja räätälöidyn lataustelineen kanssa loistavasti kodin keskipisteeksi. Tab S4 tukee jopa kahdeksaa erillistä käyttäjäprofiilia samalla laitteella, ja kyseessä onkin koko perheen laite niin kotona kuin matkoilla.

”Olemme aina työskennelleet kehittääksemme innovaatioita, jotka rikastavat ihmisten elämää. Olemme havainnoineet, miten ihmiset käyttävät tablettiaan. Koska monet käyttävät tablettia kotona ja muiden kanssa, päätimme keskittyä koko perheen käyttäjäystävällisyyttä parantaviin ominaisuuksiin. Galaxy Tab S4:n uuden Daily Board -toiminnon ja tabletille suunnitellun lataustelineen avulla laite tulee olemaan yhdistetyn kodin sydän”, toteaa Ardelan Sohrevardi, Samsungin tablettien ja puettavien laitteiden tuotepäällikkö Pohjoismaissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kun Galaxy Tab S4 lepää sille suunnitellussa lataustelineessä, Daily Board -toiminto käynnistyy automaattisesti. Se tuo esiin valikoituja valokuva-albumeja sekä aika- ja säätiedot. Tabletti vie lataustelineessä vähemmän tilaa ja pysyy ladattuna käyttöä varten. Magneettisen POGO-liitännän ansiosta laite on helppo asettaa telineeseen ja poistaa siitä. Käyttäjä voi itse määrittää, mitä valokuvia Daily Board -näkymässä näytetään ja kuinka kauan toiminto on käytössä.

Uudella Galaxy Tab S4:llä käyttäjät voivat perustaa jopa kahdeksan erillistä profiilia samalle laitteelle. Yhteiskäyttö on helppoa, kun kukin perheenjäsen voi luottaa esimerkiksi sosiaalisen median kirjautumistietojen pysyvän tallessa omalla profiililla. Tilien vaihto tapahtuu nopeasti aina, kun käyttäjäprofiilia vaihdetaan, ja laitteelle kirjautuminen on sekä turvallista että helppoa iiris- ja kasvontunnistuksen avulla.

Lapsiystävällinen Kids Mode -tila tekee oppimisesta ja viihdekäytöstä helppoa, turvallista ja hauskaa. Tila tarjoaa oman Kids Browser -verkkoselaimen, Galaxy for Kids -toiminnon ja kahdeksan ilmaista, lapsille sopivaa sovellusta, joihin lukeutuvat muun muassa LEGO Batman, Ninjago Toca Boca ja BRIO World -sovellukset.

Galaxy Tab S4:ssä on 10,5-tuumainen Super AMOLED -näyttö 16:10-kuvasuhteella ja 2560×1600 pikselin tarkkuudella. Näyttö on mittojensa ansiosta 11 prosenttia edeltäjäänsä suurempi ja ulottuu lähes laitteen reunoille asti. Tab S4:n tehokkaat kaiuttimet ovat AKG:n virittämät ja tukevat Dolby Atmos -tilaääntä, joten video- ja elokuvakokemuksista tulee entistä vaikuttavampia. Viihdekäyttöä tukee myös kookas 7300 milliampeerin akku, jonka avulla elokuvia voidaan toistaa jopa 16 tuntia yhdellä latauksella. Lisää käyttöaikaa tarjoaa pikalatauksen tuki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Tab S4 on monipuolinen huipputabletti, joka toimii viihteen ohella tehokkaana ja luovana työpisteenä. Sisäänrakennettu DeX-toiminto yhdistettynä näppäimistöön tekevät Tab S4:stä fiksun vaihtoehdon tietokoneelle. Uutuuden myötä Samsung DeX toimii nyt ensikertaa myös tablettien kanssa. Käyttäjät voivat vaihtaa Android-käyttöliittymästä PC-käyttötilaan joko Quick Panel -toiminnon kautta tai yhdistämällä Tab S4:n erikseen myytävään näppäimistökuoreen.

Mikäli käyttäjä tarvitsee enemmän näyttöalaa, Galaxy Tab S4:ään on mahdollista yhdistää ulkoinen näyttö yhteensopivalla HDMI-USB-C-sovittimella. Ulkoisen näytön kanssa tabletti toimii tasohiirenä, näppäimistönä tai piirtoalustana S Pen -kynän avulla. Uutena ominaisuutena Tab S4 toimii tässä tilassa edelleen myös Android-tablettina, eli käyttäjät saavat kaksi näyttöä käyttöönsä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Tab S4 on myös varustettu Samsung Knox -tietoturvajärjestelmällä, joka suojelee yksityisiä tietoja. Yritysten on jopa mahdollista räätälöidä työntekijöiden käyttöliittymät liiketoiminnan tarpeiden mukaan.

Mukana tulevan S Pen -kynän avulla käyttäjät voivat taas työskennellä ja ilmaista itseään luovasti. Tee muistiinpanoja suoraan lukitun laitteen näytölle Screen-Off Memo -toiminnolla, navigoi sovellusten välillä ja käännä sekä järjestele tekstiä tai muistiinpanoja Samsung Notes -sovelluksessa. S Pen mahdollistaa myös entistä persoonallisemmat viestit Samsung Live Message -sovelluksessa.

Galaxy Tab S4:n tiedot:

 • Näyttö: 10.5 tuumaa AMOLED 2560 x 1600 pikseliä
 • Suoritin: Snapdragon 835
 • Muisti: 4Gt RAM, 64 tai 256 Gt ROM (muistikorttipaikka)
 • Liitännät: USB-C (USB 3.1), POGO
 • Kamerat: 13 MP pääkamera ja 8 MP etukamera
 • Akku: 7300 mAh
 • Käyttöjärjestelmä: Android 8.1 Oreo
 • Mitat: 249,3 x 164,3 x 7.1 mm
 • Paino: 482 g
 • Hinta: Wi-Fi = 749 euroa ja LTE = 799 euroa

Samsung esittelee myös Galaxy Tab A 10.5:n – edistyksellinen ja edullisempi koko perheen tabletti

Galaxy Tab A 10.5 on täynnä toimintoja ja paranneltuja viihdeominaisuuksia kotiin ja koko perheen käyttöön. Laitteessa on neljä kaiutinta ja 10,5 tuuman näyttö, mitkä tekevät laitteesta ihanteellisen viihdekeskuksen pitkille ajomatkoille. Mukana on myös Daily Board -ominaisuus ja tuki kahdeksalle käyttäjäprofiilille.

Galaxy Tab A 10.5:n tiedot:

 • Näyttö: 10.5 tuumaa 1920 x 1200 pikseliä
 • Suoritin: Snapdragon 450
 • Muisti: 3Gt RAM, 32 Gt ROM (muistikorttipaikka)
 • Liitännät: USB-C (USB 2.0)
 • Kamerat: 8 MP pääkamera, 5 MP etukamera
 • Akku: 7300 mAh
 • Käyttöjärjestelmä: Android 8.1 Oreo
 • Mitat: 260 x 161,1 x 8.0 mm
 • Paino: 529 g
 • Hinta: Wi-Fi = 349 euroa ja LTE = 399 euroa

Samsung Galaxy Tab S4:n ja Tab A 10.5:n myynti alkaa elokuussa 2018. Tab S4:n 4G-version suositushinta on 799 euroa ja Wifi-version 749 euroa. Tab A 10.5:n 4G-version suositushinta on 399 euroa ja Wifi-version 349 euroa.

Lähde: Samsungin lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android