SamsungYleinen

Samsung Galaxy Watch 4- ja Watch 4 Classic -älykellojen tarkat tiedot paljastuivat – tällaisia uutuuskelloja on luvassa ensi viikolla

Samsung tulee julkaisemaan seuraavan sukupolven Galaxy Watch 4 -sarjan älykellot ensi viikolla 11. elokuuta, joissa tullaan näkemään merkittäviä muutoksia ohjelmistossa ja tekniikassa. Jälleen kerran saksalainen Winfuture.de-sivusto on saanut käsiinsä uusia tietoja kelloista ja listannut kaikki tarkat tekniset ominaisuudet.

Uusien tietojen perusteella Galaxy Watch 4 -perusversio tulee saataville 40 ja 44 mm versioissa ja Galaxy Watch 4 Classic on valittavissa 42 ja 46 mm versioista. Kelloissa tulee olemaan samanlainen 1,19 tuuman näyttö pienemmässä mallissa ja 1,36 tuuman näyttö suuremmassa yksilössä. Muotoilun osalta Galaxy Watch 4 on hieman modernimpi ja Galaxy Watch 4 Classic on nimensäkin mukaisesti klassisempi ja tarjoaa näytön ympärillä olevan kääntyvän kehyksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myöskin materiaalit ovat kelloissa hieman erilaisia. Samsung hyödyntää Galaxy Watch 4 Classic -kellossa ruostumatonta terästä, kun Galaxy Watch 4 rakentuu alumiinirungosta. Molemmat kellot ovat IP68-luokituksen mukaisesti vedenkestäviä (myös 5ATM) ja molemmissa on MIL-STD-810G-sertifikaatin mukainen iskunkestävyys. Samsung on laittanut näyttöä suojaamaan Gorilla Glass DX -lasin.

Kellojen näytöt perustuvat Super AMOLED -tekniikkaan ja kaikissa versioissa tarkkuus on 450 x 450 pikseliä. Akunkesto on pienemmissä malleissa 247 milliampeeritunnin varassa ja suuremmissa yksilöissä 361 milliampeeritunnin akun varassa. Akunkeston on odotettu olevan noin 7 päivää.

Tehoista kerrotaan vastaavan uuden Exynos W920 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on 1,5 gigatavua RAM-muistia sekä 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kelloissa on myös 4G-yhteys sekä Wi-Fi, Bluetooth 5.0, NFC ja GPS. Käyttöjärjestelmänä on Googlen kehittämä Wear OS 3, jonka päällä hyrrää Samsungin oma One UI Watch 3.5 -käyttöliittymä. Kelloissa pitäisi olla myöskin useita terveyden seurantaominaisuuksia, kuten sykemittaus, SpO2 sekä EKG.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Watch 4 -sarjan älykellojen julkaisu tulee tapahtumaan 11. elokuuta yhdessä uusien taittuvanäyttöisien Galaxy Z -puhelimien kanssa.

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung