SamsungYleinen

Samsung Galaxy Xcover 4s julkaistiin Euroopassa – Kestävä älypuhelin 300 eurolla

Samsung on esitellyt Italiassa uuden Galaxy Xcover 4s -älypuhelimen ja kyseessä on kestävärakenteinen älypuhelin keskihintaluokkaan. Päivitetty puhelin on tarjolla Euroopassa heinäkuusta lähtien ja siinä on muun muassa edeltäjäänsä parempi kamera sekä tehokkaampi järjestelmäpiiri.

Tuotekuvista nähdään, että Galaxy Xcover 4s -puhelimen etuosassa on kolme fyysistä navigointipainiketta sekä perinteinen 16:9-kuvasuhteen näyttö. Takaosassa on muovinen takakuori, yksi kamera sekä salamavalo. Xcover 4s -puhelimen näyttö on kooltaan 5 tuumaa ja se perustuu LCD-tekniikkaan. Näytön tarkkuus on HD-tasoa, eli tarkkuutta on 1280 x 720 pikseliä. Tehoista puhelimessa vastaa Samsungin oma Exynos 7885 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on kolme gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa laite tarjoaa kohtuulliset 32 gigatavua, mutta sitä on mahdollista laajentaa muistikortin avustuksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden osalta Samsung on tehnyt selvän päivityksen, sillä Galaxy Xcover 4s:ssä on 16 megapikselin pääkamera sekä 5 megapikselin etukamera. Samsungin tietojen mukaan puhelimessa on myös 2800 milliampeeritunnin irrotettava akku, USB-C-tyypin latausliitin sekä IP68-sertifikaatin mukainen pölyn- ja vedenkestävyys. Galaxy Xcover 4s -mallissa on lisäksi tuoreeltaan Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä.

Uusi Galaxy Xcover 4s tulee tarjolle Italiassa heinäkuussa 299,99 euron hintaan. Samsung ei ole toistaiseksi vahvistanut puhelimen olevan tulossa myyntiin Suomessa, mutta se on todennäköistä, sillä muun muassa edeltäjäversio Xcover 4 oli myynnissä Suomessa.

Lähde: Samsung Italia lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Tarjoaako Samsung tähänkään ikinä mitään päivityksiä? nimim. ”yhä odottaa xcover ykköseen sitä luvattua android päivitystä”.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung