OnePlusYleinen

OnePlus 7 Pron uusi Almond-väri saapuu myyntiin 25. kesäkuuta – Tarjolla rajoitettu erä

OnePlus 7 Pro Almond-värissä.

OnePlus 7 Pro esiteltiin toukokuussa yhdessä OnePlus 7 -puhelimen kanssa. OnePlus 7 Pro esiteltiin kolmessa värissä, jotka ovat Nebula Blue, Mirror Gray sekä Almond. OnePlus toi myyntiin aluksi vain Nebula Blue sekä Mirror Gray -värit, mutta nyt myös Almond-väri on tulossa myyntiin.

OnePlusin mukaan uusi Almond-väri muistuttaa mantelimaidon valkoista ja siinä on kultaiset yksityiskohdat. Almond-väri on tulossa myyntiin vain rajallisena eränä, mutta OnePlus ei kuitenkaan kertonut erän suuruutta. Almond on myös tarjolla ainoastaan 8 + 256 gigatavun versiona.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 7 Pro -puhelimessa on muun muassa suuri ja tarkka 6,67 tuuman QHD+ -näyttö, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus. OnePlus 7 Pron tehoista vastaa Qualcomm Snapdragon 855 -prosessori ja laitteessa on myös UFS 3.0 -muisti, Dolby Atmos -kaksoisstereokaiuttimet, uusi kolmoiskamerajärjestelmä sekä 4 000 mAh:n akku.

OnePlus 7 Pron Almond-version myynti alkaa 25. kesäkuuta kello 9.00 OnePlusin verkkosivuilla sekä jälleenmyyjillä Elisalla, Telialla, DNA:lla, Jimm’sillä ja Verkkokauppa.comissa. Puhelimen hinta on 749 euroa.

OnePlus 7 Pro Almond-värissä.

Lähde: OnePlus Finland (lehdistötiedote)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus