SamsungYleinen

Samsung Galaxy Xcover Pro sai Android 11- ja One UI 3 -päivityksen Suomessa

Samsung on laittanut Suomessa jakoon tuoreimman Android 11 -päivityksen yhtiön viime vuonna julkaisemalle Galaxy Xcover Pro -älypuhelimelle. Android 11 -version ohella mukana tulee Samsungin tuorein One UI 3 -käyttöliittymäversio. Samsung on viime aikoina jakanut Android 11 -päivitystä vahvasti viime vuoden älypuhelimilleen, ja tarkemmin päivityksen saaneisiin laitteisiin voi tutustua tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Saataville tullut Android 11 -päivitys on versionumeroltaan G715FNXXU7DUA8 ja kokoa päivityksellä on noin 2 gigatavua. Samsung kertoo päivityksen mukana tulevan myös Googlen 1. tammikuuta 2021 julkaisemat tietoturvakorjaukset. Päivityksen saatavuuden Galaxy Xcover Pro -puhelimelle voi käydä tarkistamassa menemällä: Asetukset > Ohjelmistopäivitys > Lataa ja asenna.

One UI 3 -käyttöliittymä on Samsungin mukaan suunniteltu auttamaan keskittymään tärkeisiin asioihin. Visuaalisesti käyttöliittymään on tuotu uusia elementtejä aloitusnäyttöön sekä pikavalikkoon. Lisäksi Samsung kertoo parantaneensa käyttöliittymän suorituskykyä, jonka ansiosta sovellukset toimivat nopeammin ja ne kuluttavat vähemmän virtaa. Android 11 puolestaan tarjoaa paljon uudistuksia ja parannuksia yksityisyysasetuksiin. Android 11 -version uudistuksiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung