OnePlusYleinen

Tässä on OnePlus 9 Pro – kattava vuoto vahvistaa kamerayhteistyön Hasselbladin kanssa

Joulukuussa 2020 nähtiin jo live-vuotokuvia OnePlus 9 -perusversiosta, ja nyt helmikuun alussa tuore vuoto paljastaa samanlaisia kuvia OnePlus 9 Pro -mallista. Kuvat paljastavat tulevan puhelimen ulkoisen toteutuksen sekä muutamia mielenkiintoisia yksityiskohtia, kuten kamerayhteistyön ruotsalaisen Hasselbladin kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuvissa OnePlus 9 Pro on esillä hopeassa väriversiossa. Puhelimen takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa nähdään neljä kamerasensoria, laseranturi, mikrofoni sekä kaksois-LED-salamavalo. Pääkameran ohella takaosassa on ultralaajakulmakamera sekä telekamera, mutta neljännen kameran tarkoituksesta ei ole tietoa. Kuvat paljastavat takaosassa olevan myös Hasselbladin logo, joka viittaa kamerayhteistyöhön ruotsalaisyrityksen kanssa.

Kuvista käy ilmi, että telekamera tarjoaisi 3,3x optisen zoomauksen, eikä perinteisempää 3x zoomausta. Lisäksi tuore vuoto paljastaa puhelimessa olevan QHD+ -tasoinen näyttöpaneeli, joka tarkoittaa 3120 x 1440 pikseliä. Näytössä on myös 120 hertsin virkistystaajuus. Vahvistus saadaan myös kaartuville näytön reunoille sekä etukameraa varten tehdylle reiälle, joka löytyy näytön vasemmasta yläkulmasta.

Aikaisempien tietojen pohjalta OnePlus 9 Pron tiedetään saavan Snapdragon 888 -järjestelmäpiirin, 12 gigatavua RAM-muistia sekä 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimen tiedetään myös tukevan 65 watin langallista pikalatausta sekä 45 watin langatonta pikalatausta. OnePlussan odotetaan tuovan tarjolle myös käänteisen langattoman latauksen.

Huhujen mukaan OnePlus 9 -malliston älypuhelimet julkaistaisiin ensi kuussa, eli reilun kuukauden päästä. Odotuksissa on nyt vuotaneen OnePlus 9 Pro -puhelimen rinnalla OnePlus 9 -perusmalli sekä OnePlus 9E, joka voisi perustua Snapdragon 870 -järjestelmäpiiriin.

Lähde: YouTube (Dave2D)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus