SamsungYleinen

Samsung Galaxy Z Fold 3 ja Galaxy Z Flip 3 saivat FCC:n hyväksynnän – sertifiointitiedot paljastavat useita yksityiskohtia puhelimista

Samsung Galaxy Z Fold 2

Samsungin uusien taittuvanäyttöisten Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimien julkaisun odotetaan tapahtuvan viimeistään elokuussa, mutta jo nyt puhelimista tiedetään paljon erilaisten vuotojen perusteella. Tällä kertaa molemmat tulevat puhelimet ovat saaneet Yhdysvaltain FCC:n hyväksynnän ja julkaistut sertifiointitiedot paljastavat puhelimista useita yksityiskohtia.

Galaxy Z Fold 3 -puhelimen osalta FCC:n listaus paljastaa laitteen mallikoodin olevan SM-F926U, joka vastaa aikaisempia tietoja. Lisäksi tiedostoissa mainitaan selvästi kyseessä olevan suurempi taittuvanäyttöinen älypuhelin, sillä se mainitaan monesti teksteissä. Tiedostoissa on esillä myös karkea luonnos, joka kuvastaa laitteen olevan avoinna tai suljettuna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Z Fold 3:n luonnoskuva FCC:n tiedostoissa.

Samaiset tiedostot paljastavat Galaxy Z Fold 3:n saavan tuen lisäksi S Pen -kynälle, joka mainitaan myös sertifiointiraporteissa. FCC:n tiedot paljastavat puhelimen saavan myös UWB-tuen, NFC:n sekä 5G-tuen sub-6Ghz- ja mmWave-tekniikoilla. Puhelimessa tullaan näkemään myös langaton lataus, käänteinen langaton lataus sekä tuki MST-tekniikalle. MST tulee sanoista Magnetic Stripe Technology, ja se mahdollistaa Samsung Pay -käyttäjille mahdollisuuden suorittaa mobiilimaksuja, jos maksupääte ei tue NFC:tä. Tiedostoissa on maininta myös Qualcommin teknologioihin, joka käytännössä vahvistaa Snapdragon-järjestelmäpiirin löytyvän laitteesta.

FCC:n tiedot mainitsevat tuen S Pen -kynälle.

Toinen FCC:n hyväksynnän saaneista puhelimista on Galaxy Z Flip 3, jonka mallikoodiksi on paljastunut SM-F711U. Myös Galaxy Z Flip 3:n sertifiointitiedostot paljastavat karkean kuvan laitteesta avattuna ja suljettuna, joten kuva vahvistaa kyseessä olevan simpukkapuhelin. Galaxy Z Flip 3 tukee tiedostojen mukaan monia samoja tekniikoita kuin Galaxy Z Fold 3. Puhelimeen on lupa odottaa NFC-tukea, langatonta latausta ja käänteistä langatonta latausta. Tiedostoissa on jälleen viittauksia Qualcommin tekniikoihin, joka vahvistaa Galaxy Z Flip 3:n saavan myös Snapdragon-järjestelmäpiirin.

Galaxy Z Flip 3:n luonnoskuva FCC:n tiedostoissa.

Galaxy Z Flip 3:n tiedostoissa on maininta myös MST-tuesta, mutta tiedostot eivät mainitse UWB-tukea. Samsung ei ole myöskään tuomassa simpukkapuhelimeensa tukea S Pen -kosketusnäyttökynälle, vaan se jää ainoastaan suuremman taittuvanäyttöisen mallin ominaisuudeksi.

FCC:n julkaisemat tiedot antavat jälleen hieman lisää vihiä tulevista taittuvanäyttöisistä puhelimista. Huhujen mukaan Samsung tulee esittelemään uudet puhelimensa elokuun alussa, mahdollisesti 3. elokuuta.

Lähde: Android Authority

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung