SamsungYleinen

Samsung Galaxy Z Fold 3-, Z Flip 3- ja Watch 4 -laitteiden julkaisupäivästä uutta tietoa – mahdollinen julkaisu elokuussa

Samsung Galaxy Z Fold 3 ja Galaxy Z Flip 3

Samsungilta on luvassa loppuvuoden aikana lukuisia uusia laitelanseerauksia erityisesti kalliimpaan hintaluokkaan. Yhtiöltä ei ole luvassa aikaisempina vuosina nähtyjä Galaxy Note -malliston huippupuhelimia, vaan tänä vuonna luotetaan Galaxy Z -malliston taittuvanäyttöisiin älypuhelimiin. Lisäksi Samsungilta on lupa odottaa uusia älykelloja. Tuoreimmat tiedot antavat vihiä siitä, että uusia laitteita esitellään elokuussa, vaikka vuotajat ovatkin päivämäärästä edelleen erimielisiä.

Luotettavista tiedoistaan tunnettu Max Weinbach on kertonut Twitterissä, että 3. elokuuta olisi luvassa Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimet sekä myös Galaxy Watch 4 -sarjan älykellot. Samsungilta odotetaan loppuvuoden aikana myös kilpailukykyisesti hinnoiteltua Galaxy S21 FE -älypuhelinta, mutta sitä ei todennäköisesti olla näkemässä saamaan aikaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toinen vuotaja, eli tubettaja Jon Prosser on kertonut myös omat tietonsa Samsungin tulevien laitteiden julkaisuajankohdasta, mutta ne ovat täysin erilaisia. Prosserin mukaan Samsungin Galaxy Z -malliston huippupuhelimet julkaistaisiin vasta 27. elokuuta ja uudet Watch 4 -älykellot hieman aikaisemmin 11. elokuuta. Yleensä Jon Prosser on tunnettu Apple-vuodoistaan, mutta monesti hänen ilmoittamat päivämäärät ovat olleet virheellisiä.

Samsungin taittuvanäyttöisistä uutuuspuhelimista on nähty jo aikaisemmin kuvavuotoja. Galaxy Z Fold 3:n odotetaan olevan suurella taittuvalla näytöllä varusteltu ja sen kohokohtia pitäisi olla näytönalainen etukamera sekä tuki S Pen -kynälle. Galaxy Z Flip 3 on taasen simpukkapuhelimen kaltainen, jossa tullaan ulkopuolella näkemään edeltäjää suurempi näyttöpaneeli. Galaxy Watch 4 -älykelloja odotetaan useita, ja kyseessä ovat ensimmäiset älykellot, joissa on Googlen ja Samsungin yhdessä kehittämä WearOS-käyttöjärjestelmä.

Uusia laitteita on Samsungilta tulossa loppuvuoden aikana, vaikka toki vuotajat ovatkin erimielisiä tarkoista yksityiskohdista. Lähes varmana voidaan pitää julkaisun tapahtuvan elokuun aikana.

Lähde: Twitter (Max Weinbach), Frontpagetech.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung