SamsungYleinen

Samsung Galaxy Z Fold 6 saanee titaanisen rungon

Samsung Galaxy Z Fold 6 voisi näyttää tältä.

Samsung esitteli alkuvuodesta uuden Galaxy S24 Ultran, jossa käytettiin Apple viime vuoden iPhone 15 Pro -puhelimien tavoin ensimmäistä kertaa titaanista runkoa. Nyt nettiin on levinnyt tieto, jonka mukaan Samsung toisi titaanin myös seuraavaan taittuvanäyttöiseen puhelimeensa.

Vuodon mukaan Galaxy Z Fold 6 -puhelimeen saataisiin myös titaanirunko. Viime vuonna esitelty Galaxy Z Fold 5 tarjosi edeltäjiensä tavoin alumiinista valmistetun rungon. Koska titaani nähtiin osana Galaxy S24 Ultraa, niin sen tuominen taittuvanäyttöiseen lippulaivapuhelimeen ei kuulosta yhtään hullummalta. Lisäksi hinnan puolesta titaanirunko olisi myös mahdollinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi on kuitenkin epäselvää voisiko myös Galaxy Z Flip 6 -puhelimessa olla titaanirunko, vai jääkö se vain kalliimman Fold-mallin yksinoikeudeksi. On kuitenkin mahdollista, että Samsung tyytyisi edelleen alumiiniin pitääkseen hinnan kurissa.

Samsungin odotetaan esittelevän uudet Galaxy Z Flip 6- ja Galaxy Z Fold 6 -puhelimet heinäkuun aikana. Samsung saattaisi julkistaa myös edullisemman version Galaxy Z Fold 6 -puhelimesta myöhemmin syksyllä.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung