SamsungYleinen

Samsung joutunut lykkäämään Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Watch 4 -laitteiden toimituksia – syynä suuri kysyntä

Samsungin uusien taittuvanäyttöisten älypuhelimien ennakkomyynti on käynnissä kovaa tahtia, ja Samsung on kertonut Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimien ylittäneen jo myyntiennätyksiä. Nähtävästi myös uusien Galaxy Watch 4 -sarjan älykellojen myynti on ollut odotettua suurempaa. Suuri kysyntä on nähtävästi yllättänyt Samsungin, sillä joissakin maissa Samsung on ilmoittanut ennakkotilauksien toimituksien viivästymisestä.

AllAboutSamsung-sivusto on kertonut ennakkotilaajien saaneen ainakin Saksassa Samsungilta viestejä, joissa kerrotaan Galaxy Z Fold 3 -puhelimien ja Galaxy Watch 4 -älykellojen toimituksen viivästymisestä suuren kysynnän takia. Samsung ilmoitti lisätarvikkeiden mahdollisesti saapuvan ennen laitteiden toimitusta, mutta puhelimiin ja kelloihin odotetaan noin kahden viikon viivästystä. Samsung kertoo toimituksen tapahtuvan syyskuun puolivälissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viivästykset toimituksissa ovat nähtävästi vain tietyissä maissa sekä tietyissä malleissa. Tietojen mukaan tälle hetkellä tilaajille on ilmoitettu Galaxy Watch 4 LTE 46 millimetrin version ja Galaxy Z Fold 3 512 gigatavun version viivästymisestä. Suomessa Samsungin uutuuslaitteet tulevat saataville 27. elokuuta, mutta monet jälleenmyyjät ovat toimittaneet ennakkotilaajille laitteita jo etukäteen. Suomessa Samsung ei ole ilmoittanut uutuuslaitteiden toimituksien viivästymisestä.

Viivästymiset eivät ole millään tasolla yllätys, sillä Samsung on kertonut Galaxy Z Fold 3- ja Galaxy Z Flip 3 -puhelimien rikkoneen kaikki aikaisemmat taittuvanäyttöisten puhelimien myyntiennätykset. Lisäksi puhelimien on raportoitu olevan erittäin suosittuja Samsungin kotimarkkinoilla Etelä-Koreassa, jossa ennakkomyynti on ollut kaksi kertaa suurempaa kuin Galaxy S21 -puhelimilla ja 1,5 kertaa suurempaa kuin Galaxy Note 20 -puhelimilla.

Lähde: AllAboutSamsung (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung