HMDNokiaYleinen

HMD Global aloitti jakamaan Android 11 Go -päivitystä edulliselle Nokia 1.4 -älypuhelimelle

Nokia 1.4

HMD Global on laittanut jakoon Android 11 -päivityksen jälleen uudelle Nokia-mallille. Tällä kertaa päivitys on jaossa Nokia 1.4 -älypuhelimelle, joka julkaistiin vuoden alussa. Kyseessä on yksi edullisimmista Nokia-puhelimista, joka perustuu Android Go -käyttöjärjestelmään.

Nokia 1.4 saa luonnollisesti Android 11 Go -version, joka on kevennytty Android-versio. Päivitys tuo mukanaan monia uusia ominaisuuksia, joita nähdään myös täysiverisessä Android 11 -versiossa. HMD Global ei ole vielä eritellyt markkina-alueita, joissa päivitys on jaossa, mutta puhelimen käyttäjät ovat raportoineet päivityksen olevan ladattavissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä hetkellä HMD Global on julkaissut Android 11 -päivityksen jo useille puhelinmalleille, joita ovat Nokia 8.3 5GNokia 3.2Nokia 2.3, Nokia 8.1Nokia 4.2Nokia 2.2Nokia 2.4Nokia 1 PlusNokia 1.3, Nokia 5.3 ja Nokia 3.4. Edelleen Android 11 puuttuu kuitenkin muutamilta puhelimilta, joita ovat Nokia 5.4, Nokia 7.2, Nokia 6.2 ja Nokia 9 PureView.

Kevennettyyn Android 11 Go -versioon on tuotu paljon Android 11 -version ominaisuuksia, joita ovat muun muassa ryhmitetyt ilmoitukset keskustelusovelluksille sekä kertaluontoiset lupa-asetukset muun muassa kameralle, mikrofonille sekä sijainnille.

Googlen mukaan sovelluksien käynnistymisnopeutta on pystytty parantamaan jopa 20 prosentilla ja uutena ominaisuutena on myös eleisiin pohjautuva navigointijärjestelmä. Uusi ominaisuus on myös Google Files -sovelluksen Safe-kansiot, joihin voidaan tallentaa arkaluonteisia tiedostoja PIN-koodin taakse.

Lähde: Nokiamob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD