SamsungYleinen

Samsung julkaisi Galaxy M11 -älypuhelimen – varusteltu kolmoiskameralla ja suurella 5000 mAh akulla

Samsung on julkaissut uuden Galaxy M11 -älypuhelimen, joka on yksi yhtiön edullisimmista uutuuspuhelimista. Galaxy M11 julkaistiin ilman mitään suurempia ilmoituksia, sillä puhelin vain lisättiin Samsungin sivuille. Kyseessä on pitkälti samanlainen puhelin kuin aikaisemmin julkaistu Galaxy A11.

Galaxy M11 on varusteltua 6,4 tuuman suuruisella LCD-näyttöpaneelilla, jossa on HD+ -tarkkuus. Näytössä on etukameraa varten tehty reikä vasemmassa yläkulmassa. Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 450 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 3 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa laite tarjoaa 32 gigatavua, mutta puhelin tukee myös microSD-muistikorttia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen takaosassa on kolmoiskamera, joka rakentuu 13 megapikselin f/1.8-aukolla varustellusta pääkamerasta, 5 megapikselin f/2.2 ultralaajakulmakamerasta sekä kolmannesta syvyysterävyyskamerasta. Galaxy M11 -puhelimen etuosassa on 8 megapikselin etukamera.

Yksi Galaxy M11:n kohokohdista on massiivinen 5000 milliampeeritunnin akku, jota ladataan 15 watin pikalatauksella USB-C-tyypin latausliittimen kautta. Laitteessa on myös Bluetooth 4.2 -tuki, 3.5 millimetrin kuulokeliitin sekä kaksi SIM-korttipaikkaa. Puhelin tarjoaa myös perinteisen sormenjälkilukijan, joka on sijoitettuna takaosaan.

Vaikka Samsung on julkaissut Galaxy M11 -puhelimensa jo virallisesti, niin valitettavasti laitteen tarkkoja hinta- tai saatavuustietoja ei ole vielä vahvistettu.

Lähde: Samsung Galaxy M11 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Nyt on puhelin (galaxy M11) tulossa eurooppaan, tuleeko myös Suomeen? Onko tietoa?

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung