OnePlusYleinen

Nyt se on varmaa: OnePlus 8 -puhelimet julkaistaan 14. huhtikuuta

OnePlus on tänään vihdoin vahvistanut, että yhtiön tulevat älypuhelimet julkaistaan kahden viikon päästä, eli 14. huhtikuuta. Uudet puhelimet julkaistaan vain netin välityksellä lähetettävässä tilaisuudessa, eikä tuttua yhteisölle ja medioille suunnattua tapahtumaa tulla fyysisesti pitämään, mikä johtuu maailmalla vallitsevasta korovirustilanteesta.

Aikaisemmin OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau kertoi yhtiön joutuneen jo siirtämään julkaisua kolme kertaa, mutta nyt julkaisu on päätetty järjestää. Uutuuspuhelimia odotetaan tilaisuudessa ainakin kahta, jotka olisivat OnePlus 8 ja OnePlus 8 Pro. Puhelimiin odotetaan 5G-yhteyksiä sekä toiseen ainakin 120 hertsin virkistystaajuudella varusteltua näyttöpaneelia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Olemme innoissamme kaikkien aikojen tehokkaimmasta ja kauneimmasta älypuhelinsarjastamme, OnePlus 8 -sarjasta. Sarjan puhelimissa yhdistyvät nopea 5G-yhteys, korkean virkistystaajuuden näyttö ja OnePlussan puhelimille entuudestaan tuttu tehokas suorituskyky. OnePlus 8 -sarja tarjoaa sujuvan kokemuksen kaikille, sillä lippulaivamalliemme käyttäjät ovat tottuneet saamaan parasta”, sanoi OnePlusin perustaja ja toimitusjohtaja Pete Lau. ”Mikään yksityiskohta ei ole meille liian pieni, vaan OnePlus pyrkii aina tarjoamaan parhaan mahdollisen käyttökokemuksen lippulaivalaitteillamme.”

OnePlus 8 on nähty jo aikaisemmin lukuisissa vuotokuvissa kolmessa eri väriversiossa, joiden lisäksi myös OnePlus 8 Prosta on nähty luotettava lehdistökuva. Molemmissa puhelimissa tiedetään olevan Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri sekä etukamerareiällä varusteltu näyttöpaneeli. Lisäksi OnePlus 8:n takaosassa on kolme kamerasensoria, kun OnePlus 8 Prosta löytyy jopa neljä kamerasensoria. Molemmat puhelimet ovat ulkoisesti hyvin samanlaisia ja inspiraatiota on haettu erityisesti myös viime vuoden OnePlus 7 Pro -älypuhelimesta.

Lisäksi OnePlussalta on odotettu OnePlus Z -älypuhelinta, jota ei kuitenkaan odoteta julkaistavaksi samaan aikaan OnePlus 8 -malliston kanssa. Kyseessä on seuraaja vuonna 2015 julkaistulle OnePlus X -mallille, joten OnePlus Z:n odotetaan olevan keskihintaluokkaan sijoittuva 5G-älypuhelin.

Uudet puhelimet julkaistaan siis kahden viikon päästä 14. huhtikuuta 2020 kello 18.00 Suomen aikaan, ja tilaisuutta on mahdollista seurata YouTuben kautta livelähetyksenä.

Lähde: OnePlus

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. ”OnePlus Z:n odotetaan olevan keksihintaluokkaan sijoittuva 5G-älypuhelin.”

    onpa halpa :’D

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus