SamsungYleinen

Samsung julkaisi uuden Galaxy Tab S6 Liten – 10,4 tuuman näyttö, 7040 mAh akku ja tuki S-Pen-kynälle

Samsung on vihdoin esitellyt uuden keskihintaluokan Galaxy Tab S6 Lite -tabletin, joka on siis pikkuvelimalli viime vuonna julkaistusta Galaxy Tab S6 -tabletista. Uutuustabletti tarjoaa muun muassa suuren näytön, alumiinisen rakenteen sekä massiivisen akun. Toistaiseksi Samsung ei ole kuitenkaan kertonut laitteen saatavuudesta Suomen markkinoilla.

Galaxy Tab S6 Lite on varusteltuna suurella 10,4 tuuman LCD-näyttöpaneelilla, jossa on 2000 x 1200 pikselin tarkkuus. Isovelimallista poiketen näyttöön ei ole kuitenkaan saatu sormenjälkilukijaa, jonka takia se puuttuu kokonaan tabletista. Näytössä on myös tuki Samsungin ikoniselle S-Pen-kynälle, jonka avulla pystytään tekemään muistiinpanoja helposti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteen sisuksissa hyrrää kahdeksanytiminen Exynos 9611 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 4 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on 64 tai 128 gigatavua versiosta riippuen. Samsung on varustellut Galaxy Tab S6 Liten myös microSD-muistikorttipaikalla, joka tukee muistikortteja aina teratavuun asti. Käyttöjärjestelmänä toimii luonnollisesti Android 10, jonka päällä hyrrää Samsungin oma One UI 2.0 -käyttöliittymä.

Kameroita Galaxy Tab S6 Lite tarjoaa yhden takaosassa ja yhden etuosassaan. Takaosan kamera on kooltaan 8 megapikseliä ja etukamera vastaavasti 5 megapikseliä. Äänentoisto on AKG:n virittämien kaiuttimien varassa, joiden lisäksi tabletissa on 3,5 mm kuulokeliitin. Samsung on laittanut tablettiin myös massiivisen 7040 milliampeeritunnin akun, jota ladataan USB-C-tyypin latausliittimen kautta.

Galaxy Tab S6 Lite on tulossa tarjolle kolmessa väriversiossa, jotka ovat Oxford Gray, Chiffon Pink ja Angora Blue. Toistaiseksi ei ole tiedossa tabletin tarkkoja saatavuus tai hintatietoja.

Lähde: Samsung Galaxy Tab S6 Lite -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung