SamsungYleinen

Samsung julkaisi uuden kaiken kestävän Galaxy Tab Active 4 Pro -tabletin

Galaxy Tab Active 4 Pro.

Tabletti oli suunniteltu julkaistavaksi jo heinäkuun puolessavälissä yhdessä Galaxy Xcover 6 Pro -puhelimen kanssa. Galaxy Xcover 6 Pro julkaistiin kuitenkin jo aiemmin 29. kesäkuuta ja Galaxy Tab Active 4 Pro -tabletista ei tuolloin puhuttu mitään.

Tabletti on suunnattu tavallisten kuluttajien sijaan enemmän yritysten käyttöön ja Galaxy Tab Active 4 Pro onkin suunniteltu kestämään toimiston ulkopuoliset vaativammatkin työympäristöt. Tabletissa on kestävärakenne ja näytön päällä on Gorilla Glass 5 -lasi. Rakenteen kerrotaan kestävän tiputukset metrin korkeudesta.

Samsung toimittaa tabletin mukana suojakotelon, jonka avulla pudotuskestävyys paranee 1.2 metrin korkeuteen. Tabletti on saanut IP68-sertifikaatti, eli laite on veden- ja pölynkestävä, jonka lisäksi tabletti on saanut MIL-STD-810H-sertifikaatin Yhdysvaltojen armeijan suunnittelemista testeistä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kestävärakenteisen tabletin mitat ovat 242.9 x 170.2 x 10.2 millimetriä ja painoa ilman mukana tulevaa koteloa on 674 grammaa. Suojakotelon ja mukana toimitettavan IP68-sertifioidun S Pen -kynän kanssa painoa on yhteensä 833 grammaa.

Galaxy Tab Active 4 Pro -tabletin mukana toimitetaan S pen -kynä.

Tabletin järjestelmäpiiristä Samsung ei ole maininnut muuta, kuin sen, että järjestelmäpiiri on valmistettu 6 nanometrin valmistusprosessilla ja se koostuu 8-ytimestä. Ennakkotietojen mukaan kyseessä voisi olla keskihintaluokkaan sijoittuva Qualcommin Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri.

Galaxy Tab Active 4 Pro -tabletin näytön koko on 10.1 tuumaa ja tarkkuus 1920 x 1200 pikseliä. Näyttö on valmistettu TFT LCD -tekniikalla. Näyttöä pystyy käyttämään tarvittaessa myös hanskojen kanssa. Äänien osalta tuettuna on Dolby Atmos -äänet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tablettiin on saatavilla joko 64 tai 128 gigatavua tallennustilaa ja 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia. Tallennustilaa voidaan laajentaa MicroSD-muistikortin avulla yhteen teratavuun asti. Akun koko tabletissa on 7600 milliampeerituntia ja akku on poikkeuksellisesti käyttäjän irroitettavissa. Tablettia pystytään käyttämään myös ilman akkua suoraan verkkovirtaan liitettynä.

Yhteyksien osalta Galaxy Tab Active 4 Prosta löytyy 5G-, Wi-Fi 6-. NFC-, ja Bluetooth 5.2 -yhteydet, jonka lisäksi tabletissa on tuki kahdelle SIM-kortille. Tablettia ladataan USB-C 3.2 -latausportin kautta ja tabletista löytyy virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Tab Active 4 Pron pääkameran tarkkuus on 13 megapikseliä ja kameran aukonkoko on f/1.9. Kameran viereen on sijoitettu LED-valo, joka toimii salamana. Etukameran tarkkuus puolestaan yltää 8 megapikseliin ja kamerassa on f/2.0-aukko.

Galaxy Tab Active 4 Pro -tabletti saapuu valituissa Euroopan maissa myyntiin syyskuun aikana. Android 12 -käyttöjärjestelmällä varustettu tabletti tullaan julkaisemaan myös Aasiaan sekä Pohjois- ja Latinalaiseen-Amerikkaan myöhemmin tänä vuonna. Tabletin hintatietoja Samsung ei toistaiseksi paljastanut.

Lähde: Samsungin pressitiedote

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung