SamsungYleinen

Samsung julkisti uuden Galaxy M13 -älypuhelimen – 6,6 tuuman näyttö ja 50 megapikselin kolmoiskamera

Samsung Galaxy M13

Samsung on julkistanut tänään uuden edullisen hintapisteen Galaxy M13 -älypuhelimen, josta nähtiin aikaisemmin tällä viikolla vuotokuvia. Samsung on listannut puhelimen omalla mediasivustollaan, mutta ei ole sen paremmin kertonut esimerkiksi hinta- tai saatavuustietoja.

Galaxy M13 tarjoaa 6,6 tuuman kokoisen IPS LCD -näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Tehoista on vastaamassa Samsungin oma Exynos 850 -järjestelmäpiiri, jossa on kahdeksan ydintä ja tuki 4G-verkoille. Puhelimeen on saatu 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Luonnollisesti tuettuna on myös muistikortti aina yhteen teratavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita takaosassa on kolme, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera f/1.8-aukolla, 5 megapikselin ultralaajakulmakamera f/2.2-aukolla sekä 2 megapikselin syvyyskamera f/2.4-aukolla. Galaxy M13 tukee videokuvausta 1080p 30 fps -tarkkuudella. Etuosassa on 8 megapikselin selfiekamera.

Käyttöjärjestelmänä toimii Googlen tuorein Android 12, jonka päällä hyrrää One UI Core 4.1 -käyttöliittymä. Galaxy M13 -puhelimessa on kaksi SIM-korttipaikkaa, LTE-yhteydet, GPS, Wi-Fi 5 sekä Bluetooth 5.0. Tarjolla on kuulokeliitin sekä USB-C-liitin. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä ladataan 15 watin teholla. Galaxy M13 on varusteltu myös kylkeen sijoitetulla sormenjälkilukijalla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung esitteli Galaxy M13 -puhelimen kolmessa väriversiossa, jotka ovat tummanvihreä, oranssi ja vaaleansininen. Tarkkaa hintaa tai saatavuutta ei ole vielä vahvistettu. Yleensä Samsung ei ole tuonut Galaxy M -puhelimia myyntiin Suomessa.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung