SamsungYleinen

Tältä näyttää Samsung Galaxy M13 – vuotokuvat paljastavat kolme väriversiota

Samsung Galaxy M13 5G / Kuva: Evan Blass

Samsung tulee julkistamaan todennäköisesti hyvin pian uuden edullisemman hintapisteen 5G-älypuhelimen, joka kantaa nimeä Galaxy M13. Puhelin on jo läpäissyt lukuisia erilaisia sertifikaatteja ja se on bongattu Samsungin sivuiltakin, mutta nyt laitteesta on nähty ensimmäisiä vuotokuvia.

Tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut Twitter-tilillään kuvia Galaxy M13 -puhelimen kolmesta eri väriversiota. Väriversiot ovat kuvien perusteella oranssi, valkoinen sekä tummanvihreä. Puhelimen etuosassa nähdään varsin perinteikäs toteutus, sillä Samsung luottaa vesipisaramaiseen loveen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy M13 5G / Kuva: Evan Blass

Galaxy M13:n takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kameraa sekä LED-salamavalo. Lisäksi takaosassa on Samsungin logo sekä muovipintaan Samsung on tehty nähtävästi aaltomaisia uria. Kuvat vahvistavat puhelimessa olevan kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija sekä alareunassa on selvästi 3,5 millimetrin kuulokeliitin.

Aikaisempien huhujen mukaan Galaxy M13 -puhelimessa olisi 6,5 tuuman kokoinen IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on HD+ -tarkkuus. Takaosassa on odotettu olevan ainakin 50 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Muiden kameroiden tietoja ei ole vielä olemassa. Akun suuruudesta ei ole tietoja, mutta lataus tapahtunee 15 watin teholla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung Galaxy M13 5G / Kuva: Evan Blass

Muita ominaisuuksia ovat kaksi-SIM-korttipaikkaa, 5G-yhteydet sekä tuki muistikortille. Tietojen mukaan Samsung tulisi julkaisemaan Galaxy M13 -puhelimen myöhemmin toukokuun aikana valituilla markkina-alueilla. Suomessa Galaxy M -sarja ei ole koskaan ollut laajasti saatavilla, joten tätäkään puhelinta ei odoteta myyntiin Suomessa.

Lähde: Twitter (Evan Blass)  

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung