SamsungYleinen

Samsung julkisti uuden Galaxy SmartTag2-seurantalaitteen – Tarjoaa paremman akun sekä uusia ominaisuuksia

Samsung Galaxy SmartTag2

Samsung on julkistanut tänään uudistetun toisen sukupolven Galaxy SmartTag2-seurantalaitteen. Eilen korealaisjätti julkisti uusimmat Fan Edition -malliston älypuhelimet, tabletit ja kuulokkeet. Uudistettu seurantalaite tuo mukanaan myös parannuksia.

SmartTag2:n kerrotaan tarjoavan kestävämmän ja monipuolisimman muotoilun, pidemmän akunkeston sekä laajemmat ominaisuudet. Aikaisemman kulmikkaan muotoilun sijasta nyt toisen sukupolven versio on pitkulainen ja siinä on metallinen rengas. Väriversioita on kaksi, jotka ovat musta sekä valkoinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitteeseen on saatu niin sanottu Lost Mode. Siihen laitteen käyttäjät voivat syöttää yhteystietonsa, kun laite katoaa. Löytänyt henkilö voi skannata sen puhelimensa NFC:n avulla, jonka jälkeen avautuvat omistajan tiedot automaattisesti. Uuden Compass View -näkymän kerrotaan helpottavan tavaroiden löytämistä, sillä sen avulla voidaan nähdä laitteen tarkka suunta. Ominaisuus toimii vain UWB-tekniikkaa hyödyntävissä laitteissa.

Samsungin mukaan laitteessa on nyt jopa 700 päivän akunkesto uuden virransäästötilan avulla. Akku riittää siis kaksi kertaa pidempään kuin ensimmäisen sukupolven versiossa. Normaalissa tilassa akunkestoksi kerrotaan 500 päivää, joka on 50 prosenttia enemmän kuin edeltäjässä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

SmartThings Find -sovellusta on myös päivitetty uuden version julkaisun yhteydessä. Siihen on saatu täysikokoinen karttanäkymä sekä päivitetty käyttöliittymä. SmartTag2 tarjoaa nyt mahdollisuuden synkronoitua automaattisesti uuteen Samsung-puhelimeen, kun käytössä on sama Samsung-tili.

SmatTag2-laite on mahdollista paikantaa puhelimen kameralla hyödyntäen Bluetooth LE-, UWB- ja lisätyn todellisuuden teknologioita. Samsung on parantanut lisäksi yksityisyyttä. Esimerkiksi tuntemattoman SmartTag-laitteen seuratessa, SmartThings Find -sovellus lähettää hälytyksen tuntemattomasta seurantalaitteesta.

Samsung ei ole toistaiseksi paljastanut tarkkaa hintaa tai saatavuutta Suomen markkinoiden osalta.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung